AničkaNováková

XXX.XXX.148.172
Zdravím. Hledám někoho, kdo by mi v Praze (spíše Praha Východ, jsem vázána na MHD) splnil sen a přání s koňmi trávit čas? Znáte někoho, kdo by mi mohl umožnit za koňmi zajít, všechno úplně na pohodu, žádný stres, koně pomazlit, nakrmit, posbírat bobky ve výběhu, něco opravit, prostě vše, co se naskytne. Nejsem ten typ holčičky, co toho mraky naslibuje, ale když prší, vykašle se na to a pak napíše SMS ve stylu : Dneska prší a je zima.
Chci prostě jen s koňmi trávit čas, zajít na procházku na ruce, koně vyčistit, podrbat, dát dobrůtku a občas si třeba někdy chvilku na koníka sednout. Pokud mi všechno vysvětlíte, udělám cokoliv, jsem opravdu spolehlivá, co se týče koní.
Je mi 14 let (ano, vím, že věk může spoustu lidí odradit, ale pokud se někdo naskytne, budu moc ráda ;), jsem začátečník (učím se teď cválat), péči u koní ale zvládám bez problému, mám celkem sílu, kolečko uvezu hravě ;). Za všechny typy, doporučení platím zlatem. Raději bych nějakou rodinnou mešní stáj s menším kolektivem, ale nebráním se ani fajn klubu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkuste stáj Preláta na Přední Kopanině. Kdysi jsem tam takhle chodila pomáhat. Nejezdila jsem, ale práce tam mají dost a dost. Za zeptání nic nedáte, najdete na googlu.
evush

XXX.XXX.160.59
A odkud přesně jsi ? Od Nového roku stěhujeme koně z Říčan na Krymlov (ještě stále Praha -východ). Máme stádo chovných klisen (4 z toho jsou ježděné) a mladé koně. Každá ruka se hodí. K dispozici kruhovka, písková jízdárna. Jezdí sem bus 381 cca 1 km od stáje. Pokud to není pro tebe daleko, docházka možná kdykoliv. Jsme spíše menší soukromníci.