Pad Treking Extra Baloun

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Linda148

5.10.2021 16:49
Linda148

XXX.XXX.107.108

Dobrý den,

nemá někdo zkušenost s padem Treking Extra? Popřípadě doporučil by někdo vhodný pad na delší vyjížďky?

https://www.baloun-flexisaddles.eu/p/treking-pad-extra-limitovana-edice

6.10.2021 07:50
jesie

XXX.XXX.224.171

Dobrý den,

já mám od Balouna sedlo a profi pad už roky.

Na delší vyjížďky....podle toho co jsou pro vás. Pro mě je to 3 hodiny. Pad jsem několikrát zkoušela,jedno období jsem jezdila jen na něm, i na delší treky a neměla jsem problém já ani kůň. Pokud nepočítám bolavé a namožené svaly,protože samozřejmě jsem namáhala i to ,co v sedle nemusím. Časem to odeznělo a nepociťovala jsem žádný diskomfort.

Treking pad jsem ještě ani naživo neviděla,ale z mojí zkušenosti jsou fakt kvalitní.

Spokojenýkůň

7.10.2021 13:04
Spokojenýkůň

XXX.XXX.107.108

Děkuji Vám!

Chtěla bych to jako zpestření k sedlu. Ale aby to mělo kolenní opěrky a mohla jsem v tom jezdit i na vyjížďky (max 3h) a přitom věděla, že to neodnesou záda koně. Samozřejmě, že to nenahradí skvěle padnoucí kostrové sedlo. Ale sem tam si myslím, že zrovna tahle varianta by mohla být fajn.

7.10.2021 13:42
jesie

XXX.XXX.13.57

Spokojenýkůň napsal(a):
Děkuji Vám!

Chtěla bych to jako zpestření k sedlu. Ale aby to mělo kolenní opěrky a mohla jsem v tom jezdit i na vyjížďky (max 3h) a přitom věděla, že to neodnesou záda koně. Samozřejmě, že to nenahradí skvěle padnoucí kostrové sedlo. Ale sem tam si myslím, že zrovna tahle varianta by mohla být fajn.

Tak zada koně můžete zničit i sedlem,stylem jízdy … Já mám s balounovo výrobky jen dobre zkusenosti. Sama mám sedlo i profipad 👍. Vyhovuje mi spíše bez operek na courani po lese.

Přidejte reakci

Přidat smajlík