Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj, dotaz viz nadpis. Mám remontu, vlastně je pořád venku, chlaďas který není dekován. A teď - vždy jsem byla mokré koně nesedlat, aby se jim nezapařila záda. Jenže. Tenhle kůň potřebuje aspoň trochu chodit, jinak si nevybitý elán kompenzuje ve stádě. Když chodí aspoň dvakrát třikrát do týdne, je v pohodě. Ale - teď furt prší...
Kobyla není durch, ale jen navlhlá také ne. Usušit ji nemám kde, když přijedu v šest po práci, zázemí je trochu spartánské. Většinou se však při práci nezpotí.
Jak to máte vy?

Nemám ráda mokrého koně, mokrou hřívu, mokrý cajky...prakticky jde chvilku koně v hale "prohnat" a on oschne /zahřeje se a.t.d. / pokud není durch.

napsal(a):
Ahoj, dotaz viz nadpis. Mám remontu, vlastně je pořád venku, chlaďas který není dekován. A teď - vždy jsem byla mokré koně nesedlat, aby se jim nezapařila záda. Jenže. Tenhle kůň potřebuje aspoň trochu chodit, jinak si nevybitý elán kompenzuje ve stádě. Když chodí aspoň dvakrát třikrát do týdne, je v pohodě. Ale - teď furt prší...
Kobyla není durch, ale jen navlhlá také ne. Usušit ji nemám kde, když přijedu v šest po práci, zázemí je trochu spartánské. Většinou se však při práci nezpotí.
Jak to máte vy?
Uhladím chlupy po směru a nasedlám. Když se kůň zpotí, tak je přece taky mokrý.

napsal(a):
Nemám ráda mokrého koně, mokrou hřívu, mokrý cajky...prakticky jde chvilku koně v hale "prohnat" a on oschne /zahřeje se a.t.d. / pokud není durch.
"v hale"
Pardon, rozesmálo mě to

přece jí nebudu osychat na dešti na jízdárně.... koně normálně chodí na půl dne na výběh- počasí / nepočasí, pokud mám zadekováno a deka je taky durch, tím stylem, že když jí z koně sundám, tak provlhne, prostě nejezdím, uděláme procházku po areálu, nějakou poslušnost ze země, opečuju nohy, kopyta a jde zas ven...máme na ježdění ještě spoustu dalších společných let.

jo, jasná, já si představila sebe, jak nakládám koně do vleku (ten, na rozdíl od haly, mám), tisknu pětistovku na pronájem haly, a jedu půl hodiny k nejbližší hale, abych si osušila koně je náhodou super, že má někdo na tohle halu k dispozici :-) Vlastně by mě to bez vaší zmínky ani nenapadlo, že se tam dá efektivně osušit kůň Třeba nejsem sama ...