Obsedání ve vlastní stáji

Paint Horse
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

auranan

17.11.2021 17:56
auranan

XXX.XXX.25.220

Dobrý den. Nedávno jsem se tu zmiňovala obsedání kobyly v BH Ranči. Plán je, že bych kobylu na 3 měsíce odvezla na místo a tak jednou do týdne bych za ní jezdila ( mám to docela daleko - Prachatice ).
Jen mám z toho popravdě pořád nervy a raději bych měla kobylu doma a trenér by dojížděl za námi.
Nemáte někdo doporučení na někoho zkušeného v okolí Brandýs nad Labem - Mlékojedy - Neratovice atd.?
Díky moc za rady:)

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.11.2021 18:05

Western nebo anglie?

auranan

17.11.2021 18:13
auranan

XXX.XXX.25.220

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Western nebo anglie?

Pardon zapomela jsem zmínit - western :)

17.11.2021 18:20

Nemám vlastní zkušenost, ale přímou od dobře známé, která velice vyznává Bořánka, který má fajn přístup

http://www.katerinarybova.cz/Nabidka.html

Edit: tak je asi z Hradce. Ale třeba by to pomohlo, kdybyste nenašla někoho blíž.

18.11.2021 07:24

Nick Zelenka je od Liberce, lidi si ho chválí, najdete na netu

18.11.2021 11:30
ivkab

XXX.XXX.205.187

auranan napsal(a):
Dobrý den. Nedávno jsem se tu zmiňovala obsedání kobyly v BH Ranči. Plán je, že bych kobylu na 3 měsíce odvezla na místo a tak jednou do týdne bych za ní jezdila ( mám to docela daleko - Prachatice ).
Jen mám z toho popravdě pořád nervy a raději bych měla kobylu doma a trenér by dojížděl za námi.
Nemáte někdo doporučení na někoho zkušeného v okolí Brandýs nad Labem - Mlékojedy - Neratovice atd.?
Díky moc za rady:)

Z té strany nikoho neznám, kdo by dojížděl.Nicméně u Slaného, je Andrea Jankásková (najdete ji na FB) ,tam by byla kobylka v nejlepších rukách.Dojíždění , ale asi neprovozuje-zkuste ji kontaktovat.Velmi citlivý přístup a opravdu byste se nemusela bát ,že se vám vrátil zlomený vynervovaný kůň nebo, že by ve vaší nepřítomnosti nebyla koni poskytnuta dokonalá péče .Znám ji osobně a její práci také.Rukama jí prošlo dost koní a to nejen westernových.

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 11:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.11

U Loun je Andrea Koudelkova. Neni spatna. Nerikam ze dosahuje urovne megaznamych jmen ale dojizdi, a umi pracovat s ruznymi plemeny. Western. Kone od ni jsou příjezdeni, nezakerni. Hodni. Ne opet nejaka top zavodni uroven ale pro bezneho hobika ideal.

Coudas

18.11.2021 12:20
Coudas

XXX.XXX.87.254

Nicka Zelenku si prosím nezvěte, pokud nechete mít právě toho zlomenýho a vybzikanýho koně.

18.11.2021 12:27

Coudas napsal(a):
Nicka Zelenku si prosím nezvěte, pokud nechete mít právě toho zlomenýho a vybzikanýho koně.

Vida, děkuji za postřeh, zatím jsem na něj nezaregistrovala negativní ohlas. Známou dával dokupy s její kobylou, se kterou se nějak nepohodla, a prý to bylo velice užitečné, v poklidu, všechno vysvětlené.... ale je to jen jedna zprostředkovaná zkušenost. Další kladné ohlasy jsem viděla jen na FB, když ho někdo doporučoval.

Coudas

18.11.2021 13:21
Coudas

XXX.XXX.87.254

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vida, děkuji za postřeh, zatím jsem na něj nezaregistrovala negativní ohlas. Známou dával dokupy s její kobylou, se kterou se nějak nepohodla, a prý to bylo velice užitečné, v poklidu, všechno vysvětlené.... ale je to jen jedna zprostředkovaná zkušenost. Další kladné ohlasy jsem viděla jen na FB, když ho někdo doporučoval.

Bude to individuální a podle toho, co komu vyhovuje. Na FB jsou na něj jen kladné ohlasy, to ano. Já mám jen jednu osobní zkušenost s koněm, kterého jsem po něm opravovala. Po jezdecké stránce nevím, a třeba se už někam vypracoval.

auranan

18.11.2021 19:32
auranan

XXX.XXX.11.185

ivkab napsal(a):
Z té strany nikoho neznám, kdo by dojížděl.Nicméně u Slaného, je Andrea Jankásková (najdete ji na FB) ,tam by byla kobylka v nejlepších rukách.Dojíždění , ale asi neprovozuje-zkuste ji kontaktovat.Velmi citlivý přístup a opravdu byste se nemusela bát ,že se vám vrátil zlomený vynervovaný kůň nebo, že by ve vaší nepřítomnosti nebyla koni poskytnuta dokonalá péče .Znám ji osobně a její práci také.Rukama jí prošlo dost koní a to nejen westernových.

Díky moc, zítra si budeme volat:) Paní vypadá moc mile

18.11.2021 20:11
ivkab

XXX.XXX.205.187

auranan napsal(a):
Díky moc, zítra si budeme volat:) Paní vypadá moc mile

Tak to je fajn

Přidejte reakci

Přidat smajlík