Nonius

XXX.XXX.166.67
Zdravím,
veľmi rada prijmem radu. Na koni používam poprsak, ale momentálne máme podbrušnik taký, ktorý nema to D-éčko ( očko) za ktorý by trebalo poprsak zapnúť.
Ako ste to riešili?
Ďakujem za každú jednú odpoveď.
A nejde vám normálně koncem poprsáku,tím zapínáním dole prostě podbřišník provléct? Nemáte na konci poprsáku možnost přezkou ho vytvořit ?
https://www.horseandme.eu/poprsnik-star--cerny/?variantId=85162&gclid=EAIaIQobChMIpdPmmJzu9AIVwI9oCR0Y0w1iEAQYAyABEgIlDfD_B
Na obrázku je to patrné,vpravo dole. Když šoupnete posuvkou,udělá se vám smyčka a tou provléknete podbřišník a poté jdete zapnout sedlo
Nonius

XXX.XXX.166.67
Takú možnosť nemám, keďže poprsak je na maximum a slučku nejde spraviť.
Nonius

XXX.XXX.166.67
Na podbrušnik nejde, ako som už písala hore. Nemáme až takú veľkú slučku aby sa prevliekla.
koně
napsal(a):
Na poprsák dejte karabinu ,třeba pomocí kroužku na klíče.Na podbřišník zavažte smyčku jakékoli měkké tkaničky.Já mám z bot
Karabinu poté zapněte do smyčky z tkaničky a je pořešeno
Jasně, stačí řemínek od nánosníku, podepínací a zapnout do sebe.
To máte nějaký extra široký podbřišník?
https://www.cleverhorse.cz/Nahradni-ocko-na-poprsnik-podbrsinik-d3369.htm tohle by nepomohlo?
Anneery

XXX.XXX.110.136
Já bych v tomto případě zvolila nový podbřišník. Samozřejmě se to dá vyřešit tím že se podbřišník provleče tim poutkem nebo se tam dá nějaký provázek, ale toho já úplně nejsem zastánce z toho důvodu, že v místě podbřišníku má kůň velmi citlivé místo a když pod tím podbřišníkem bude něco mít, tak ho to může tlačit a někteří hodně citliví koně se na to můžou dost šklebit a nenechají se s tím dotáhnout.
Hanulinka

XXX.XXX.166.246
Pokud jezdite casto a poprsak pouzivate porad,urcite bych kupovala novy podbrisnik...
Vydrzi vam leta a nemusite se otravovat s ocky,provlekanim,smyckami a pod
Ocenite to v dusledku vy i vas kun
Pokud poprsak pouzivate jen prilezitostne,staci udelat navlekaci poutko treba ze snury od baliku,nebo tenciho horolezeckeho lanka...pripadne kterykoliv brasnar vam ocko nadije za 20 min i na pockani....