Isiika

XXX.XXX.121.222
Zdravím všechny,
měla bych dotaz, mám 18 letou kobylku, která nepřetržitě od podzimu líná. Padá jí dlouhá zimní srst, ale i přesto je to pořád docela slušnej medvěd.
Není holená, přes noc deku nemá, jen když už fakt mrzne tak dostane na ven deku.
Je to normální nebo kobyle něco chybí, případně přebývá?
Tak mě taky koně průběžně línají...ne tedy žádné chomáce chlupů,ale línají. Dle počasí je to více nebo méně...je to normální...Obě jsou jak medvědi a deku dávám jen za opravdu hnusného počasí..mám dvě kobylky - 21 let a 18 let..
Takže pokud nemá kobylka nikde lysá místa nebo jí nevypadávají chomáce chlupů,můžete být v klidu..
Isiika

XXX.XXX.121.222
canka
napsal(a):
Tak mě taky koně průběžně línají...ne tedy žádné chomáce chlupů,ale línají. Dle počasí je to více nebo méně...je to normální...Obě jsou jak medvědi a deku dávám jen za opravdu hnusného počasí..mám dvě kobylky - 21 let a 18 let..
Takže pokud nemá kobylka nikde lysá místa nebo jí nevypadávají chomáce chlupů,můžete být v klidu..
Právě že jí ty chomáče padají, sice ne z jednoho místa, ani nemá nikde holou kůži, ale je to množství jako když na jaře shazuje zimní srst. Akorát i přes to kolik toho z ní vypadá tak je furt solidní medvěd