Minerální ochucené "lízátko" pro koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2022 00:34

Nemá někdo do ruky takovou kulatou věcičku s dobrůtkou pro koníka?
Otevřu, dám nalízat a zase zavřu...
Jak se to proboha jmenuje?
Já našla jen likit a to je na zavěšení a náhradní náplně.

9.1.2022 09:42

Jo, to bude ono. děkuji... potřebuju něco, co mi koníka déle podrží v ohnutí...při cvičení.

9.1.2022 12:15
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Máte s tím někdo zkušenosti? Myslím přímo s použitím při protahovacím cvičení koní?

9.1.2022 21:42

Poradila mi to chiro, to protahování, jen mrkev mi kobyla z ruky brzo vyhryzne a měla by být "zkroucená" (ocas k čumáku) cca 15-20 sec. Takže hledám něco, co mi tak rychle z ruky nevydoluje, používá i zuby a to bojim bojim o prstíky..
takže krk ohne sama za pamlskem a já jí držím za ocas-žíně, ohnutým směrem k čumáku. Prostě takové protažení, jakékoliv protažení.

10.1.2022 06:38
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Protahování já s ponclem cvičím - znám. Už je naučeno, že zuby nee. Ale jasně že ta výdrž tam není, zvláště při bolesti ne (ono stačí zmoknutí, nebo že se na něm děcko nějak nevhodně kroutí...) A je vtipné pozorovat jak cvičí sám jen do místa kde je to pohodlné (nabízí chování) a když má jít do toho napětí a vydržet, tak i kmitá a to není správně. Jenže poncl je co se týká chutí frfňa. A lízátko není za 20,- Tak se ptám, jestli se po tom většina koní může utlouct jako po cukru (nebo zase vydám peníze z kapsy a rozdělané balení pak někomu daruji).

10.1.2022 13:31

Dneska shodou okolností jsem to ve stáji u jedné holčiny viděla, bavily jsme se o tom, a říkala, že jak kdo, jedna kobyla si to dá, ale pokud jí to oddálí, nezajímá jí to, valášek to miluje a vlezl by i na strop...prostě různě, čuchala jsem k tomu originálu, je tam cítit med, to by mohlo projít. Až budu mít kobylu ve stáji můžu s to půjčit. No postě pokus , omyl.

13.1.2022 14:01
LucyLou

XXX.XXX.59.63

Je několik příchutí, my máme mint protože velký rád mátu a větrové. Ten se po tom může utlouct. Malý nejdříve nechtěl, ale po nějaké době si mi zvykl na sušenou mátu a už mu chutná i horslyx. Dávám jen příležitostně když je třeba aby koňo stál nebo když se cpe ven z výběhu pokud jdu s druhým pryč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík