Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2022 08:02

Máte prosím někdo zkušenost s výrobky BoT pro lidi? U koně fungují skvěle, ale co u lidí? Technologie je sice stejná, ale byla bych ráda za praktické zkušenoti.

14.1.2022 09:26
Rif Du Madon

XXX.XXX.32.191

Měla jsem rolák. Používala jsem ho stylem na půl dne na vše, co jsem dělala. Bylo to v období, kdy jsem to fyzicky přeháněla a pouze BOT neměl šanci se prosadit.
Manžel má rukavice koupené po vykloubení prstu, odložené ve skříni.
Máma má rukavice koupené na "nějakè boule na prstech". Nosí je v zimě pod další rukavice a prý dělají supr teplo. Ruce jí bolí pořád, ale RTG těch boulí si udělat nedá...
Tchýni bolelo koleno, jediný podctivý pacient, používá BOT bandáž a koleno bolet přestalo. Vyzkoušela na to i tejpy, jiné bandáže, ty nepomohly. Má i bederní pás, používá ho a pomáhá.
Řekla bych tedy, že BOT pomáhá víc než jen mechanicky, když se pacient snaží.
Jinak po prvním použití roláku jsem myslela, že umřu. Má se na to zvykat postupně, měla jsem ho celý den...Něco to asi dělá.

14.1.2022 09:43

Díky za zkušenost, přemýšlím o tričku, protože moje problémy se stěhujou od krku, přes lopatky a spodní žebra po bedra.

14.1.2022 09:52
Arbora

XXX.XXX.228.9

Mám bedrový pás, aj bandáž na koleno a členok a super. Ale, lepší účinok má dobrý fyzioterepeut.

14.1.2022 09:59

Arbora napsal(a):
Mám bedrový pás, aj bandáž na koleno a členok a super. Ale, lepší účinok má dobrý fyzioterepeut.

Na rehabilitaci chodím každý týden a pravidelně cvičím. Ale chci to ještě podpořit.

14.1.2022 10:05
Arbora

XXX.XXX.228.9

Neľutujem peniaze, ktoré som do BoT investovala.

14.1.2022 10:12

Arbora napsal(a):
Neľutujem peniaze, ktoré som do BoT investovala.

Díky za recenzi. Vzhledem k tomu, kolik mě stojí rehabilitace, je jakýkoliv výrobek BoT jen kapka v moři. A pokud by pomohl...

Coudas

14.1.2022 11:17
Coudas

XXX.XXX.87.254

Mám bederní pás. Pomáhá.

14.1.2022 11:19

Coudas napsal(a):
Mám bederní pás. Pomáhá.

díky!

14.1.2022 13:54
sany

XXX.XXX.235.250

Mám rolák, ponožky, boxerky a legíny. Největší problém mám s bolestí kyčlí, když nosím v zimě dítě v nosítku - když si vezmu boxerky, připadám si jako zdravý člověk, žádná bolest,za mě hotový zázrak :D. Když zapomenu,tak trpím po pár metrech. Rolák mi pomohl od takové té ztuhlosti zad,když člověk na koni klepe kosu a kvůli tomu zatuhne, takže za mě taky boží. Mám ještě bolavé kolena, na ty ty legíny pod rajtkama nemají žádný vliv, v teple je nedokážou udržet. Ponožky trochu pomáhají na ztuhlé kotníky, ale žádná hitparáda, asi záleží, co konkrétně s čím člověk má. Obecně ale rozhodně doporučuji.

14.1.2022 13:56

Boxerky na kyčle by mě nenapadly, taky zkusím, moc díky!

14.1.2022 18:27

no možná i na tu mojí bolest v hýždi, jinak ty zatelováky na hlezna pro kobylu BOT mi taky pomohly, koleno už nebolí...dávala jsem si je na večer k TV a pak i na noc do postele, někdy jsem je musela i sundat velké horko...

14.1.2022 19:27
deauville

XXX.XXX.173.48

Koupila jsem matce k (loňským) Vánocům BOT na krk, má výhřez meziobratlové ploténky. Když ji krční páteř bolí, nosí to, je jí to příjemné. Ale výhřez to samozřejmě nevyléčí a nedokážu posoudit, co je placebo a co skutečný efekt.

Přítelovi jsem koupila tričko s krátkým rukávem, občas ho bolí ramena. Nosí ho v zimě, je prý takové teplejší, takže příjemné. Ale nevím, zda se jedná o pocit, který má jinak z každého "funkčního" prádla (hlavně z takového, co obsahuje merino vlnu), nebo přímo z výrobku BOT...

Za mě - bez vyzkoušení asi nelze generalizovat.

14.1.2022 20:22
lenacia

XXX.XXX.173.31

deauville napsal(a):
Koupila jsem matce k (loňským) Vánocům BOT na krk, má výhřez meziobratlové ploténky. Když ji krční páteř bolí, nosí to, je jí to příjemné. Ale výhřez to samozřejmě nevyléčí a nedokážu posoudit, co je placebo a co skutečný efekt.

Přítelovi jsem koupila tričko s krátkým rukávem, občas ho bolí ramena. Nosí ho v zimě, je prý takové teplejší, takže příjemné. Ale nevím, zda se jedná o pocit, který má jinak z každého "funkčního" prádla (hlavně z takového, co obsahuje merino vlnu), nebo přímo z výrobku BOT...

Za mě - bez vyzkoušení asi nelze generalizovat.

Já bohužel neměla BOT. Ale měla sem na koleno noname verzi, která má též ty speciální vlákna atd... A můžu souhlasit, že ten pocit tepla tam byl. Bylo to příjemné nosit.

Tak jen, že lze u lidí sehnat totéž za zlomek ceny

14.1.2022 20:29
evcusik

XXX.XXX.28.231

lenacia napsal(a):
Já bohužel neměla BOT. Ale měla sem na koleno noname verzi, která má též ty speciální vlákna atd... A můžu souhlasit, že ten pocit tepla tam byl. Bylo to příjemné nosit.

Tak jen, že lze u lidí sehnat totéž za zlomek ceny

Už i u koní lze za lidštější ceny, např od HKM Mr. Feel warm.

Teď konkrétně testuju odpocku a kobyla je stejně spokojená jako od BOT warmeru. A taky v HKM narozdíl od BOT myslí i na prdlavy malý koně :D

14.1.2022 20:32
lenacia

XXX.XXX.173.31

evcusik napsal(a):
Už i u koní lze za lidštější ceny, např od HKM Mr. Feel warm.

Teď konkrétně testuju odpocku a kobyla je stejně spokojená jako od BOT warmeru. A taky v HKM narozdíl od BOT myslí i na prdlavy malý koně :D

Hmmm, super zpráva děkuji za info

Přidejte reakci

Přidat smajlík