Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hhcvkg

14.1.2022 20:11
Hhcvkg

XXX.XXX.38.208

Dobrý den, chtěla bych doporučení na boty. Lem u zimních bot (přechod mezi gumou a syntetikou) odírá koni chlupy na boku. Vím, že je to neklidnou holení, pracuju na tom, ale stejně to chci ještě víc minimalizovat.

A taky scháním boty na léto, ve kterých se dá jezdit i chodit.

Nemám extra nároky, jen aby odpovídala cena x kvalita x pohodlí.

Předem děkuju za tipy

14.1.2022 21:22
koně

XXX.XXX.174.63

Tak si kupte na zimu vysoké jezdecké kožené ,klasiku .
A na léto klidně perka ,zase kožená .Jsou i na civilní nošení ,stále v kursu
Je X druhů a cenových relací,zagooglete

Hhcvkg

14.1.2022 22:05
Hhcvkg

XXX.XXX.38.208

koně napsal(a):
Tak si kupte na zimu vysoké jezdecké kožené ,klasiku .
A na léto klidně perka ,zase kožená .Jsou i na civilní nošení ,stále v kursu
Je X druhů a cenových relací,zagooglete

No právě, že je tolik možností. Vůbec nevím od čeho se odrazit. A o cenu mi nejde, když ty boty vydrží.

Chtěla jsem hlavně inspiraci. Pokaždý jsem si koupila stejný typ bot a udělala bych to zas kdyby nešli s kvalitou tak dolů.

14.1.2022 22:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

Hhcvkg napsal(a):
No právě, že je tolik možností. Vůbec nevím od čeho se odrazit. A o cenu mi nejde, když ty boty vydrží.

Chtěla jsem hlavně inspiraci. Pokaždý jsem si koupila stejný typ bot a udělala bych to zas kdyby nešli s kvalitou tak dolů.

Takže byste si zase koupila boty, které koně odírají?
Zajděte si do nejbližšího obchodu s koňověcmi a nějaké boty si vyzkoušejte. Pak už budete vědět, co vám pasuje a co ne.
Jak píše "koně", na zimu jsou nejlepší vysoké, kožené. Na tu hodinku, co strávíte v sedle, až tak moc teplé nepotřebujete. Dejte vlněné ponožky.
A na léto už je to dost jedno, jaká perka koupíte.
Já jsem strávila několik let v gumových od Decathlonu a to jsem v nich po lese chodila i pěšky. Jezdila jsem v nich i v zimě, ale to každý nedá.

15.1.2022 08:40
koně

XXX.XXX.174.63

Hhcvkg napsal(a):

Odrazit asi od toho,aby to nebyla kombinace textilu a gumy nebo kůže,ne?

https://www.konikum.cz/fashion-termoboty-belmond-winter-p70024/?vid=70030&gclid=EAIaIQobChMI7puQzZ2z9QIVCbd3Ch1BBgGtEAQYEiABEgK
https://www.konikum.cz/zimni-boty-dublin-p70014/?vid=70018&gclid=EAIaIQobChMI7puQzZ2z9QIVCbd3Ch1BBgGtEAQYAiABEgIXhPD_BwE
https://www.kamir.cz/zimni-vysoke-boty-horze-aspen-hnede?atr=76565
To jsou tipy na zimní jezdecké termoboty,záleží jaké máte lýtko,jak dlouho holeň apod.
Existuje i víc druhů ,jen pohledejte a prohlídněte

Pak ty univerzály jaro, léto, podzim
https://www.kamir.cz/jezdecka-kozena-perka-cerna?atr=88789
Na ježdění vezmete podkolenky ,nebo minichaps, a do civilu je přetřete hadříkem

Hhcvkg

15.1.2022 09:06
Hhcvkg

XXX.XXX.38.208

sisi58 napsal(a):
Takže byste si zase koupila boty, které koně odírají?
Zajděte si do nejbližšího obchodu s koňověcmi a nějaké boty si vyzkoušejte. Pak už budete vědět, co vám pasuje a co ne.
Jak píše "koně", na zimu jsou nejlepší vysoké, kožené. Na tu hodinku, co strávíte v sedle, až tak moc teplé nepotřebujete. Dejte vlněné ponožky.
A na léto už je to dost jedno, jaká perka koupíte.
Já jsem strávila několik let v gumových od Decathlonu a to jsem v nich po lese chodila i pěšky. Jezdila jsem v nich i v zimě, ale to každý nedá.

Jasně, že ne . Oni před tím koně neodirali, protože ten přechod byl víc zahlazený.

15.1.2022 09:17
kallisto

XXX.XXX.217.242

Hhcvkg napsal(a):
Jasně, že ne . Oni před tím koně neodirali, protože ten přechod byl víc zahlazený.

Ekonomy varianta jezdecké holínky. Např Decathlon.

Luxus varianta kožené jezdecké boty - dle ceny každého soudruha

Varianta zimní perka + chapsy.

Hhcvkg

15.1.2022 09:28
Hhcvkg

XXX.XXX.38.208

Moc děkuju za tipy

17.1.2022 13:38
bassrock

XXX.XXX.251.2

Equiservis má značku Cassini, která vychází při poměru cenaxkvalita velmi dobře.
Letní perka mi vydržela cca 6let, skoro denního nošení, zimní zatím drží čtvrtý rok.

To jen takový tip.

Přidejte reakci

Přidat smajlík