kdybych znovu připouštěla
https://www.facebook.com/bedrich.hanak/posts/4779299975484430
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pro mě je spíš bonus, když potomci po hřebcích i klisnách jsou jezditelní, mají dobrý charakter a spolupracují s člověkem. Jezdí převážně holky, kluci se objevují až ve vyšších soutěžích. A taková holčina na lesoúrovni si s "tvrdým" koněm neporadí, myslím třeba i značně chodové zvíře, co není schopný běžný smrtelník usedět...
Já jsem vyloženě hledala hříbě po Aristo Z, kde již bylo ověřeno, že koně po něm jsou dobře jezditelní...čest výjimkám.
Edit: ono je na to potřeba koukat, aby to zvíře po takovém hřebci bylo i prodejné.
plus návaznost genů, jestli je Lenacie hřebec dobře jezditelný, klidně bych si ho taky připustila.
Pravda...
Jinak náš současný 'manžel' co teď očekáváme... Zaujal mě jednak barvou a jednak videi. Loni vydali i videa, která mají všichni jejich hřebci. A samozřejmě majitelé a jezdci musí hovořit pozitivně wle vpodstatě potvrdili to, co sem si vyvodila z jeho prezentace. Tak snad se vyvede
https://m.youtube.com/watch?v=iUp-jIgVCKw
lenacia
napsal(a):
Pravda...
Jinak náš současný 'manžel' co teď očekáváme... Zaujal mě jednak barvou a jednak videi. Loni vydali i videa, která mají všichni jejich hřebci. A samozřejmě majitelé a jezdci musí hovořit pozitivně wle vpodstatě potvrdili to, co sem si vyvodila z jeho prezentace. Tak snad se vyvede
https://m.youtube.com/watch?v=iUp-jIgVCKw
Bez jakéhokoli rejpání, jsem akorát zvědavá- máte hříbata pravidelně? Prodáváte je pak? Po nich musí být hlad ne? Když vybíráte takovéhle epesní tatínky:D
xanti
napsal(a):
Bez jakéhokoli rejpání, jsem akorát zvědavá- máte hříbata pravidelně? Prodáváte je pak? Po nich musí být hlad ne? Když vybíráte takovéhle epesní tatínky:D
:D... Hehe. Tatínci sice epesní, ale kobyla nic moc...
Jinak pravidelně nepouštím. Mám jen jednu loňskou kobylku Tianku, ta je po hřebci Tarzan, po Libero H, z matky po Voltaire (z matky má příbuznost na hřebce Totilas)....
A ještě tedy sem se rozhodla připustit jednou tím Coloritem. Protože je to takový koňský Ferrari a už dám koby pokoj, navíc už teď mám strašný strach aby všechno bylo v pořádku, už to prožívat znova nechci, Sára je pro mě moc důležitá...
No... Jenže Bedřich si pak musí pořídit tohohle sexoušskýho ryzáka 🙈....
Ale jedno z hříbat zřejmě na prodej bude ale spíš až v budoucnosti. Ráda bych minimálně Tian měla na zkoušky tříletých.
lenacia
napsal(a):
:D... Hehe. Tatínci sice epesní, ale kobyla nic moc...
Jinak pravidelně nepouštím. Mám jen jednu loňskou kobylku Tianku, ta je po hřebci Tarzan, po Libero H, z matky po Voltaire (z matky má příbuznost na hřebce Totilas)....
A ještě tedy sem se rozhodla připustit jednou tím Coloritem. Protože je to takový koňský Ferrari a už dám koby pokoj, navíc už teď mám strašný strach aby všechno bylo v pořádku, už to prožívat znova nechci, Sára je pro mě moc důležitá...
No... Jenže Bedřich si pak musí pořídit tohohle sexoušskýho ryzáka 🙈....
Ale jedno z hříbat zřejmě na prodej bude ale spíš až v budoucnosti. Ráda bych minimálně Tian měla na zkoušky tříletých.
No tak to jo :)
Já mám právě celkem špica kobylu v rámci plemene, je i v genovým zdroji, a jakmile ji vidí někdo "z chladnokrevné komunity", tak hned prudí, že jí mám nechat připustit a proč jí nenechám připustit blabla....kousek od nás je i nádhernej původovej hřebec, kde by se ani netloukly rodokmeny, ale já to prostě nemůžu udělat, kobyle by to asi i prospělo, ale dva koně mít nemůžu a trnula bych hrůzou, k jakýmu expertovi by se pak ten drobek dostal :D Ale Vy to máte super zařízený :D
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.129
xanti
napsal(a):
No tak to jo :)
Já mám právě celkem špica kobylu v rámci plemene, je i v genovým zdroji, a jakmile ji vidí někdo "z chladnokrevné komunity", tak hned prudí, že jí mám nechat připustit a proč jí nenechám připustit blabla....kousek od nás je i nádhernej původovej hřebec, kde by se ani netloukly rodokmeny, ale já to prostě nemůžu udělat, kobyle by to asi i prospělo, ale dva koně mít nemůžu a trnula bych hrůzou, k jakýmu expertovi by se pak ten drobek dostal :D Ale Vy to máte super zařízený :D
Ale tohle mi prijde zas skoda. Mnozi se n kdejaky herce a ten kdo ma zvire co by to obohatilo nic. Chapu ty obavy ale. Od narozeni hribete do odstavu je tolik casu vynrat dobre lidi... A koneckoncu. Vam ji taky nekdo odchovat musel 😁