Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sandrička

23.1.2022 22:01
Sandrička

XXX.XXX.228.224

Dobrý večer.
Pred 2 dňami sme očkovaní koníka proti chrípke+ tetanus, po dni sa mu urobil svrbiaci 2cm opuch, na ďalší deň 8cm boľavý.

Stretol sa už niekto s tým?
Ako docieliť, aby to čím skôr zmizlo? Veterinárovi budem písať, ak sa to bude zhoršovať.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.1.2022 06:30

Veterináři napište ihned, raději volejte. Veterinář vám také řekne, jak docílit, aby to zmizelo a pokusí se zajistit, aby nedošlo k rozsáhlému zánětu podkoží a podobným srandám.

24.1.2022 08:19
evcusik

XXX.XXX.145.236

Vet má být spíš prvním člověkem, se kterým konzultujete. Jednak ví, jak probíhala aplikace a také vám dá oprvdu odbornou radu. Což se ne vždy můžete dočkat v prostředí internetu.

24.1.2022 09:16

Sandrička napsal(a):
Dobrý večer.
Pred 2 dňami sme očkovaní koníka proti chrípke+ tetanus, po dni sa mu urobil svrbiaci 2cm opuch, na ďalší deň 8cm boľavý.

Stretol sa už niekto s tým?
Ako docieliť, aby to čím skôr zmizlo? Veterinárovi budem písať, ak sa to bude zhoršovať.

Ja bysom písala hneď. Přesněji řečeno bych volala. Ono i malé bebí se u koně může stát velkým problémem. Čekáte, až mu to třeba zabsceduje?

24.1.2022 10:46
sisi58

XXX.XXX.191.1

Volejte HNED. Má kobyla měla, jako reakci na očkování, velký absces. Muselo se to řezat.

Sandrička

24.1.2022 16:12
Sandrička

XXX.XXX.227.107

Už som volala, mám mu dať na to masť, ktorú mi odporučil. Dúfam, že sa mu to bude už len zmenšovať.

24.1.2022 18:20
evcusik

XXX.XXX.1.101

Sandrička napsal(a):
Už som volala, mám mu dať na to masť, ktorú mi odporučil. Dúfam, že sa mu to bude už len zmenšovať.

Super, držím palce ať je koníkovi fajn ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík