Praní termodek - poradíte prádelnu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2022 18:24
sisi58

XXX.XXX.191.1

Poradíte, kam poslat vyprat a naimpregnovat termodeky? Má prádelna skončila. Ty tlusté deky do pračky nenacpu. Prosím za rozumnou cenu, mám jich moc.

kvido46

25.1.2022 18:40
kvido46

XXX.XXX.174.198

sisi58 napsal(a):
Poradíte, kam poslat vyprat a naimpregnovat termodeky? Má prádelna skončila. Ty tlusté deky do pračky nenacpu. Prosím za rozumnou cenu, mám jich moc.

https://www.equicore.cz/kontakty

Nechávám prát i impregnovat, spokojenost

žárovka

26.1.2022 13:00
žárovka

XXX.XXX.79.13

Nechávám prát v Mikyfarmu Zábřeh. Popřípadě i něco roztrhlého vyspraví.

26.1.2022 20:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.22.22

Já je dávám do Equiservisu.

26.1.2022 22:18
sisi58

XXX.XXX.191.1

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Já je dávám do Equiservisu.

A jste spokojená?

27.1.2022 07:03
deauville

XXX.XXX.46.69

sisi58 napsal(a):
A jste spokojená?

Já taky do Equiservisu, resp. menší si peru sama, velké do Equiservisu.

A ano, jsem spokojená.

27.1.2022 07:23
sisi58

XXX.XXX.191.1

deauville napsal(a):
Já taky do Equiservisu, resp. menší si peru sama, velké do Equiservisu.

A ano, jsem spokojená.

Koukala jsem na jejich nabídku. Praní za 435,- je už i s impregnací? Plus účtují poslání? Trochu se v tom ztrácím.
Budu si to muset pročíst. Dosud jsem posílala deku s dopisem do prádelny a zpět mi na dobírku přišla hotová deka. Nic jsem dopředu neřešila.

27.1.2022 08:31
Arbora

XXX.XXX.149.42

Tiež pridávam hlas Equiservisu. Ale zase, mám to kúsok, prinesiem aj odnesiem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2022 15:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Už tři roky využívám služeb výše zmíněného Mikyfarm v Zábřehu, deky krásně vyperou, pokud chcete naimpregnují, cokoliv co potřebujete na nich vyspraví, vymění..... Poslední zakázka - výběhová termo deka, praní, impregnace oprava na třech místech a přezky - 530 Kč, neuvěřitelný 😁

29.1.2022 21:46
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Za mě taky Mikyfarm. Mám dva koně a přes zimu točím na každého 4-6 dek (stájovky, venkovní termo).

Nikdy mi deky neztratili, impregnace od nich drží dobře, jsou schopní si pro deky poslat ppl a doručit ppl - to samozřejmě platíte, ale lepší než to tam vozit. Deky tam rovnou i opraví, pokud chcete.

Poslední praní bylo cca 12 dek naráz, vesměs termo, platila jsem s poštou, opravami, praním a impregnací cca 3tis.

Jen tedy chtějí, aby byly deky z vaší strany základně očištěné od bahna a bordelu, ne aby to mělo centimetrovou krustu, když jim to tam dodáte - ale to osobně považuji za slušnost ze strany zákazníka a dělám to automaticky aniž by na to museli upozorňovat.

30.1.2022 10:32
deauville

XXX.XXX.46.69

sisi58 napsal(a):
Koukala jsem na jejich nabídku. Praní za 435,- je už i s impregnací? Plus účtují poslání? Trochu se v tom ztrácím.
Budu si to muset pročíst. Dosud jsem posílala deku s dopisem do prádelny a zpět mi na dobírku přišla hotová deka. Nic jsem dopředu neřešila.

Popravdě, v ceníku se taky neorientuji a na webu mi přijde nějaký moc stručný. Navíc mám tu jejich slevovou kartičku, takže to do toho vnáší další zmatek:) A už jsem si párkrát všimla, že ani děvčata z prodejny si někdy nejsou jistá, zda se jedná o termodeku, membránovou deku atd.

A mám to taky relativně blízko, takže poštovné taky neřeším. Přinesu, popíšu, co potřebuji (vyprat/impregnovat/zašít/opravit...), a je to. Jo, někdy to trvá dýl (bohužel, zvlášť teď v zimě i třeba měsíc), ale zatím jsem byla s praním i opravami spokojená, takže nic dalšího nehledám...

4.2.2022 22:55
hoir

XXX.XXX.9.138

Též mohu doporučit Mikyfarm. Praní zimní deky, zateplené fleesem, nepromokavá. Praní 300,- , pošta 115,- (červen 2021). Byla zachlupená, poradili si s tím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík