Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2022 19:04
Nezzie

XXX.XXX.69.103

Tak jak jste dopadli dnes s ohradami? Kolik toho máte zničeného?
My měli 4 stromy v ohradě, všechny z jedné strany od potoka. Kuly znicene, páska cela, tak jsem nahradila plastovými na zapichování a do jara musi vydržet.
Jinak vše v pohodě.

30.1.2022 19:41
canka

XXX.XXX.215.25

Tak my máme výběh přímo kolem dokola lemovaný stromy,ale díky tomu jsme byli relativně ,,ukrytí"...koňuchové byli normálně venku,mohli se v klidu schovat do přístřešku...ohrady v pohodě..jediné co,tak se mi roztrhala plachta na slámě,jinak vše bez újmy

Coudas

30.1.2022 19:59
Coudas

XXX.XXX.87.254

Vzhledem k tomu, že tohle je u nás běžný tak my jsme tomu uzpůsobený. Ani plachtu ze stohu to nevzalo. Ohradu obejdu zejtra, jen poklizet se v tomhle nikdy nedá, lopatku a hrabičky mi větříček odnášíííí....

30.1.2022 20:20
evcusik

XXX.XXX.145.236

U koní cajk, ale doma se podařil nějaký bezva směr větru, že to odneslo střechu od přístřešku na auto, co tam stojí více jak 10 let a zažito několik vichřic :D a kohout se "podělal", takže trošku nám poodletěl :D podle tvrzení "to je kohout, ten nelítá"

30.1.2022 20:23
lenacia

XXX.XXX.214.165

Ohrady v pohodě.... Ale já 🤣🤣🤣 šla sem si pro koby, a cesta k výběhům byla pokrytá ledem. Do zad mi zapral vítr... A já jela až dolů 🤣🤣🤣

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2022 05:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jen jedna plachta se nám jen posunula, takže nic zajímavého. Seno jsme dávali odpoledne (pytlíkujeme do sítí), takže to už byla pohoda. Ohrady máme už drahně let z pletiva, takže tam už nás vítr netrápí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík