Vxhxbxhdhdjdjsjskaj

XXX.XXX.48.227
Zdravím,
ak máťe záujem hľadám koňa ideálne zadarmo do 10 rokov, aby sa na ňom dalo aspoň raz za čas zajazdiť, poprípade možná výmena za barana plemena Ile de France.
Dovoz by som vedel zabezpečiť.
Na plemene nezáleží len nech to není poník.
Za odpovede ďakujem.
quenierajot

XXX.XXX.27.178
Nelze mít jen jednoho koně.
Kůň v samotě je trýznění.
evcusik
napsal(a):
Rovnou přibalit hodinky s vodotryskem :)
A zadní dveře od babety, bublinku z vodováhy a kulhající rybičku.
Jako ne, pojízdný nenáročný nejvýše desetiletý kůň, který sveze začátečníka, to je tak od 80 000 Kč. To Vám nikdo nedá.
A Vy začátečník jste, jinak byste nežádal tohleto.
Jste začátečník, který potřebuje koně zdravého a charakterově bezchybného, který odpustí chyby ve výživě, menežmentu a výchově. To prostě nedostanete, takový kůň se zadarmo nedává.
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj

XXX.XXX.48.227
A to som si myslel ze budú normálne odpovede XD veľmi ďakujem
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jen bych vás ráda upozornila, že cena zvířete je jednorázová investice, která se během roku klidně i prokrmí. Abyste na to měl, když nemáte ani na cenu koně.

Vxhxbxhdhdjdjsjskaj
napsal(a):
Však to jsou normální odpovědi. Že se vám nelíbí, je váš problém. Heleďte - já bych chtěla zadarmo auto, stačí škodovka, najeto maximálně 50 000. Určitě se u mě netrhnou dveře s nabídkami.
Ale ony to jsou normální odpovědi....
Zdraví jezditelny kůň, prostě zadarmo nebude. Zadarmo seženete max koně který má 20let a víc a budete do něj měsíčně vrazet 2x vic peněz a můžete se jediné koukat jak se pase, protože jezditelny nejspíše nebude.
Stejně tak držet koně v samotě je neohleduplne k tomu koni, koně musí mít koňské parťáky, alespoň jednoho tzn.vzdy musí být koně ( pony ) dva.

Arbora
napsal(a):
Na blbú požiadavku blbé odpovede. Toto nie je inzercia.
Ale i jako inzerát to je, kulantně řečeno, dost naivní. Nebo chce někdo rozpohybovat diskuzi.
quenierajot

XXX.XXX.27.178
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj
napsal(a):
A co je podle vás normální odpověď?
Jakože ano, mám koně a daruji vám ho, i kdyby chodil alespoň jednou týdně na vyjížďku, bude mít hodnotu alespoň 20 000.
A teď mi řekněte, proč bych vám ho jako měla dávat zadarmo nebo měnit za berana (takže pod cenou)?
Proč bych tím pádem měla dělat charitu?
Na tuhle otázku zase já od vás čekám normální odpověď.
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj

XXX.XXX.48.227
Som sa len spýtať chcel a vy takto urážate môj intelekt samozrejme ze nie zadarmo ale aspoň za slušnú cenu nie tak že na inzerát niekto napíše :výnimočný valach 100000 Kč alebo nejaký kríženec Osla a plnokrvníka 10000
Len som hľadal normálneho človeka co lacno predá koňa a nemusi byť na jazdenie stačilo by mi aby aspoň utiahol voz ale v ČR to asi možné není :Ďakujem za odpovede aj tak
quenierajot

XXX.XXX.27.178
Doposud nikdo neurážel vás intelekt (spíš vystupování a povahové vlastnosti vyplývající z vašeho příspěvku).
Ale obávám se, že teď už váš intelekt napadám asi bude a bude to už opodstatněné :D
Hele beran má cenu masa XY za kg živé váhy. Proč si myslíte, že kůň který váží více má mít menší cenu za kg živé váhy?
https://www.facebook.com/groups/594638610692129/
tady například nabízí za symbolických 10000,- kobylu starokladrubáka. Jen si tedy musíte spočítat kolik dáte každý měsíc za preventivní opatření a udržovací léčbu...
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj
napsal(a):
Som sa len spýtať chcel a vy takto urážate môj intelekt samozrejme ze nie zadarmo ale aspoň za slušnú cenu nie tak že na inzerát niekto napíše :výnimočný valach 100000 Kč alebo nejaký kríženec Osla a plnokrvníka 10000
Len som hľadal normálneho človeka co lacno predá koňa a nemusi byť na jazdenie stačilo by mi aby aspoň utiahol voz ale v ČR to asi možné není :Ďakujem za odpovede aj tak
Nikdo normální vám takového koně nedá.
Pokud by vám někdo daroval koně, tak leda nemocnou hajtru o kterou už se finančně nechce starat.
Amatérovi, který o koních nic neví a nemá žádné zázemí.
A ano, i my jsme si dle mnoha inzerátu na bazoši všimli, že ČR není SR.
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj

XXX.XXX.48.227
A to je 10000 každý mesiac? Alebo nastálo?
Ono je to o tom, že průměrný, normální kůň s drobnými zdravotními problémy a obvyklými charakterovými vadami prostě stojí kolem 60 000 - 80 000 Kč. A to ten kůň nemusí umět dělat vůbec nic, stačí, že podává nohy a nekouše.
Pokud má někdo nároky na věk, charakter, výcvik a obecnou tvrdost, tak ta cena bude vyšší.
Koně prostě nestojí drobné. To je prostý jednoduchý fakt.
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj
napsal(a):
A to ani nie je extrémna cena, 100 000 kč za výnimočného koňa.
Nikto vám zadarmo koňa nedá, tobôž nie do samoty. A keď dá, určite nie zdravého, alebo vhodného pre začiatočníka.
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj

XXX.XXX.48.227
Já to od vás nechcem, prepáčte ak som vás urazil som sa len pýtal.
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj
napsal(a):
Já to od vás nechcem, prepáčte ak som vás urazil som sa len pýtal.
No na veřejné diskuzi jsou takové odpovědi v pořádku. Ony se malé děti musí nějak dozvědět, že koně se opravdu nedávají darem (tedy pokud třeba nedaruji v rámci rodiny, či hodně dobré známé v sousedství).

Já tu zas dnes nestačím zírat...
Vxhxbxhdhdjdjsjskaj
napsal(a):
A to je 10000 každý mesiac? Alebo nastálo?
Levný kůň má drahý provoz.
Víte proč? Protože s ním není něco v pořádku. A kůň, který není v pořádku, potřebuje buď více krmení nebo vícekrát veterináře nebo obojí. A nebo se na něm nedá jezdit a nebo je zkažený, tudíž budete za malé peníze na nemocenské, protože stále zraněný.
Takže klidně těch 10 000,- korun bude stát. A i víc, neboť kůň nesmí být sám, ze zákona je to týrání, takže ho musíte dát někam, kde jsou koně a to je drahé.
A nebo musíte koupit koně dva.
Na drahé nemáte, takže vás to přijde nejméně na 15 000,-, pokud bude dobrý měsíc. Pokud ne, vaše výplata půjde na zaopatření koní.
Ještě stále chcete koně?