Používáte tohle? A jak jste spokojeni?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2022 11:10
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Zdravím, jak jsem doma nemocná, tak koukám po "novinkách". Někam jsem si založila Furminátor. Myslíte, že tohle je podobné? Máte a používáte tohle někdo?
https://www.horseandme.eu/kartac-na-odstraneni-chlupu-fager/
https://www.horseandme.eu/odstranovac-chlupu-a-sterka-unicorn-2v1-usg--light-green/

11.2.2022 12:12
kallisto

XXX.XXX.49.135

To je platek gumy, ne?

Platkem na zelezo za par korun to jde dobře.

Furminator mi nefungoval.

11.2.2022 12:51
Rif Du Madon

XXX.XXX.19.214

Furminator je rychle zahlcený chlupy. Ale na sejmutí chlupů včetně zaschlého bláta supr. Na rozdíl od hřbílka nedělá makeup z prachu. Mám ten do T s gelovou rukojetí a stejně mě z toho bolí ruka. Ten z odkazu se drží asi jen v prstech a dlani, to by mi upadly šlachy.

11.2.2022 13:48
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Díky za reakce. Asi si koupím nějaký Furminátor z druhé ruky. Moje ponice při jeho používání moc hezky "cvičí" (parádně zatínají svaly, jak po nich jezdím).

Fakt je, že za "udělátka" ke koním se dají utratit pořádný peníze...

Jana48

11.2.2022 13:54
Jana48

XXX.XXX.168.34

Já mám furminátor z druhé ruky a super, taky mi u používání koně pěkně cvičí. Oproti striphairu super, ten se mi neosvědčil.

11.2.2022 14:00
Dotaz

XXX.XXX.236.13

Mám zkušenost s pilkou na železo - tedy s jejím listem. Fungovalo to bezvadně. Ale svaly pod tím nezatínají a člověk musí být trochu opatrný.

11.2.2022 14:06
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Dotaz napsal(a):
Mám zkušenost s pilkou na železo - tedy s jejím listem. Fungovalo to bezvadně. Ale svaly pod tím nezatínají a člověk musí být trochu opatrný.

Za komára nebylo než starý plátek z pilky na železo i na trimování psů. A právě že si ráda něco funkčního koupím. Furminátor je oproti staré pilce supr záležitost...

11.2.2022 14:13
Dotaz

XXX.XXX.236.13

Pipilota napsal(a):
Za komára nebylo než starý plátek z pilky na železo i na trimování psů. A právě že si ráda něco funkčního koupím. Furminátor je oproti staré pilce supr záležitost...

Já jsem nějaký měla a moc mě to nenadchlo - malá plocha, neusté čištění po pár tazích. Ale třeba jsem měla nějaký blbý typ.

11.2.2022 14:34
lenacia

XXX.XXX.173.255

Já mám furminátor z aliexpressu. Jelikož funguje tak jak má tak se musí chlupy sundavat celkem často. Ale rozdíl ve stavu srsti je myslím značný.
Já kombinuji furminátor a magic brush.

11.2.2022 14:49
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Já Furminator originál někde mám založený. Používám ho jen při přelínávání. On se nemá používat denně. Jsem z něj nadšená tak středně, rozhodně je to pomocník. Na poníkovi i velkém koni. Už nezměřím kolik cm jsem měla - dělá se právě v různých šířkách a asi to bylo 7 či 9 cm. No pořídím ho znovu.

Jinak asi jako všichni ostatní ty kartáče různě střídám podle stavu koně. A zvažovala jsem i vysavač (ale zase elektrika...).

11.2.2022 17:59
lenacia

XXX.XXX.173.255

Pipilota napsal(a):
Já Furminator originál někde mám založený. Používám ho jen při přelínávání. On se nemá používat denně. Jsem z něj nadšená tak středně, rozhodně je to pomocník. Na poníkovi i velkém koni. Už nezměřím kolik cm jsem měla - dělá se právě v různých šířkách a asi to bylo 7 či 9 cm. No pořídím ho znovu.

Jinak asi jako všichni ostatní ty kartáče různě střídám podle stavu koně. A zvažovala jsem i vysavač (ale zase elektrika...).

To je pravda, používá se v době přelínání, vždy se koník pořádně tímhle projede... A znova použít až třeba za týden.

12.2.2022 17:46
sisi58

XXX.XXX.191.1

Já mám kobylu zadekovanou, takže jdou ty krátké chlupy dolů obyč hřbílkem. Ale pokud se mě zeptáte, zda stojí zato, dekovat a nefurminátorovat, tak NE. Raději furminátor, než starosti s termodekami.

Neregistrovaný uživatel

16.2.2022 12:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.96

Mam furminator z equace klasickéj, pak striphair.
Furminator po dvou letech ale funkční práce se ohobloval na tupo, nevim jak 🙈 tak sem ho vzala domu kralikovi.
Striphair funguje a suprové se omývá. Podle mě je nezničitelný. Na porad. Je to tisícovka sice, ale odchlupuji tím erary na staji a svého koně každý jaro a mooc mě to baví. Je super i na nohy a hlavu.

16.2.2022 13:27
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mam furminator z equace klasickéj, pak striphair.
Furminator po dvou letech ale funkční práce se ohobloval na tupo, nevim jak 🙈 tak sem ho vzala domu kralikovi.
Striphair funguje a suprové se omývá. Podle mě je nezničitelný. Na porad. Je to tisícovka sice, ale odchlupuji tím erary na staji a svého koně každý jaro a mooc mě to baví. Je super i na nohy a hlavu.

Tak že by jste si zajela i k nám?

Jsem zrovna déle nemocná a už si představuji jak poníci pouští chlupy....

Přidejte reakci

Přidat smajlík