Daido

XXX.XXX.237.96
Přeji krásný den
Sháním občasné ježdění pro dvě plnoleté osoby, okolo Havířova. Bydlíme v Havířově, a tak kdyby se nacházela nějaká stáj, či soukromník, u kterého by občasné ježdění za příspěvek do 300,- - 400,- našlo, byla bych strašně moc ráda! Momentálně nemáme auto, takže prosím s co nejlepší dostupností MHD.
Partnerka jezdila kdysi na koni, ale už dlouho na něm neseděla. Já jezdila na koni naposledy před rokem, z důvodu úrazu achylovky (z fotek jezdkyně na koni, jsem já, partnerka žádné nemá). Byla jsem ambiciózní jezdec, věnovala jsem se parkuru a Z drezuře. Je mi 21 let, a mám vystudovanou školu jezdce a chovatele koní. Měla jsem už po přípravě ZZVJ, ale pak se mi stal úraz, který jsem uváděla výše. Jezdila jsem ex dostihové koně, také jsem byla na dostihové stáži, a poté jsem jela do Prahy pracovat k drezurním, a parkurovým koním. Vlastnila jsem ex dostihovou kobylu. Plnokrevníci jsou mé srdcovky, rozkrájela bych se pro ně! Takže i kdyby se našlo občasné poježdění na A1/1, dala bych za to život. Koně samozřejmě neberu jako stroj času, ale živé stvoření, a má polovina srdce patří jim. Když jsem měla svou kobylu A1/1, byla jsem do ní úplný blázen, a zacházela s ní, jako s malým miminkem. Měla ze začátku složitější povahu, a několikrát jsem skončila v kopřivách :DD. Miluji práci ze země, s mou bývalou ex kobylkou, jsme si tak k sobě našli tu nejlepší cestu, a z blázna, který mi přijel, a každý se jí bál, že by na ní nikdy nesedl, jsem si našla cestu k milionovému koni, kterého si v okamžiku zamiloval opravdu každý! Jsem člověk, který pro koně udělá opravdu cokoliv, jsem chápavý člověk, a mám s koňmi trpělivost, ale, umím být i přísná, když je samozřejmě potřeba, ale, to se ještě v životě nikdy nestalo. Vždy jsem měla velice jemnou ruku, i sed, a věřím, že mi to zůstalo do teď. Pokud se našel někdo, kdo tohle dlouhé vyprávění četl, jsem moc ráda, a vážím si toho, a budu ještě šťastnější, pokud se najde opravdu někdo, kdo by nás nechal jednou za čas, se povozit. Sama vím, co to dá za čas strávený s koňmi, a finance, a tak si toho všeho moc vážím. Kdyby se našel nějaký hodný koník do začátků, než se zase pevně usadím, a zase zajezdím, byla bych strašně moc ráda.
Píšete příspěvek do diskuse, ne do inzerce, vložte to ideálně do nějaké FB skupiny koňáků v okolí Havířova.
A dobrá rada na závěr, zestručněte to, vyhoďte emoce, a raději napište, zda nabízíte oplatou nějakou výpomoc ve stáji třeba o víkendech. Koně na to, abyste se za 400 Kč měsíčně "povozily" vám opravdu nikdo nepůjčí, pokud jste ale dvě dospělé ochotné přiložit ruku k dílu, tak je to hned reálnější.
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.