Jste spokojeni se sedlem McClellan?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2022 10:47
Nezzie

XXX.XXX.237.16

Ve starších diskuzích jsem našla, že si hodně lidí tyto sedla chválí...platí to ještě? Jste s nimi spokojeni? Nemám s nimi vůbec zkušenost. Je něco na co si dát pozor při zkoušení?
Ráda bych sedlo které bude na koni max 1-2x měsíčně na couracky do lesa. Westernové co plně sedí se blbe hledá a upřímně teď na mateřské si nemůžu ani moc finančně dovolit.

9.3.2022 13:39
LucyLou

XXX.XXX.59.63

Kamarádka má roky a hodně jí vyhovuje na pony a křížence pony x arab. Já měla půjčené a sedí se v něm pohodlně - je to třeba ale vyzkoušet, koni také dobré. Líbí se mi, že je lehké (kolem 5 kg) a můžeš na něm mít i anglické třmeny. Na občasné couračky ideální, poskytuje oporu když koník zlobí. Ale je třeba zkusit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2022 14:20

Nezzie napsal(a):
Ve starších diskuzích jsem našla, že si hodně lidí tyto sedla chválí...platí to ještě? Jste s nimi spokojeni? Nemám s nimi vůbec zkušenost. Je něco na co si dát pozor při zkoušení?
Ráda bych sedlo které bude na koni max 1-2x měsíčně na couracky do lesa. Westernové co plně sedí se blbe hledá a upřímně teď na mateřské si nemůžu ani moc finančně dovolit.

Já v něm absolvovala pár puťáků a byla jsem velmi spokojená.

9.3.2022 15:27

Já jsem s ním byla také velice spokojená, bohužel mi nesedělo pořádně na žádného koně, tak muselo z domu. Nic navíc oproti jiným sedlům na něm hlídat nemusíte, jen jsem zatím na žádném neviděla bezpečnostní zámky na třmeny, což je pro mě osobně nevýhoda, ale nebránilo by mi to ve veselém užívání, pokud bych nějaké měla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík