Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2022 11:13
jesie

XXX.XXX.224.171

Ahoj všem,

pročítala jsem témata melanom,ale nenašla jsem odpověď na tuto nestandartní situaci.

5 letý valach,s plným původem. Objevil se melanom (vyříznuto a posláno na histologii).Je to tmavý hnědák. V původu z žádné strany nemá výskyt melanomu,prověřovali jsme s chovatelem.
Po 2 měsících se objevil další. Veterináři (konzultováno s více) krčí rameny,že pouze vyříznout a čekat. Zkusila jsem
podávat kurkumu s olejem a pepřem,nadále pokračujeme,nicméně mě znepokojuje tak rychlý výskyt dalšího melanomu.

Má někdo zkušenost? Radu,pomoc,konzultace?

9.3.2022 11:18
Horsana

XXX.XXX.40.140

Nepíšete kde sa objavil, ani čo presne stálo v správe z histológie.

Melanómy sa môžu vyskytnúť aj u hnedákov, nie je to exluzívna záležitosť iba pre šimle a biele kone.

Kým sa dajú odstrániť, odstráňte, nič na to nematlajte, preboha.

9.3.2022 11:21
jesie

XXX.XXX.224.171

Horsana napsal(a):
Nepíšete kde sa objavil, ani čo presne stálo v správe z histológie.

Melanómy sa môžu vyskytnúť aj u hnedákov, nie je to exluzívna záležitosť iba pre šimle a biele kone.

Kým sa dajú odstrániť, odstráňte, nič na to nematlajte, preboha.

Děkuji za rychlou reakci.... v histologii tento nález,posíláno do Laboklin : Diagnosis:

Melanocytic tumor

Místo výskytu za loktem na hrudníku,nyní u oka

9.3.2022 11:27
Horsana

XXX.XXX.40.140

jesie napsal(a):
Děkuji za rychlou reakci.... v histologii tento nález,posíláno do Laboklin : Diagnosis:

Melanocytic tumor

Místo výskytu za loktem na hrudníku,nyní u oka

Hm, lokalizácia dosť nepríjemná.

Pokiaľ ovládate angličtinu a chcete investovať nejaké peniaze, ideálne je napísať prof. Knottenbeltovi, lepšieho vo svete nenájdete, zahrnie vás absolútne vyčerpávajúcimi informáciami a poradí, čo robiť.

9.3.2022 11:29
jesie

XXX.XXX.224.171

Horsana napsal(a):
Hm, lokalizácia dosť nepríjemná.

Pokiaľ ovládate angličtinu a chcete investovať nejaké peniaze, ideálne je napísať prof. Knottenbeltovi, lepšieho vo svete nenájdete, zahrnie vás absolútne vyčerpávajúcimi informáciami a poradí, čo robiť.

Moc děkuji ,angličtina není problém.... Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík