Krívanie

Oldenburkský teplokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

fosokles

12.3.2022 19:17
fosokles

XXX.XXX.105.156

dobrý deň môj kôň začal krívať na zadnú ľavú. Asi ho kopli vo výbehu dnes som mu to našla. Neviem čo s tým ďalej namazala som mu to chladivím gélom a dala som ho do boxu. Čo by ste mi poradili na najbližšie dni čo by som mu mala na to dať respektíve či by ste mi vedeli odporučiť nejaký liek alebo niečo čo by pomohlo
Ďakujem

12.3.2022 19:22
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Co třeba pozvat veterináře, aby vám koně vyšetřil a nasadil odpovídající terapii?
Nebo je lepší rada neznámých lidí s neznámými zkušenostmi, kteří koně ani neviděli?

fosokles

12.3.2022 19:34
fosokles

XXX.XXX.105.156

To že to sem napíšem a niekto mi odpíše že čo by on robil na mojom mieste tak to neznamená že ja by som to tiež tak spravila. Ja len chcem vedieť názory aj od iných ľudí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2022 19:34

fosokles napsal(a):
dobrý deň môj kôň začal krívať na zadnú ľavú. Asi ho kopli vo výbehu dnes som mu to našla. Neviem čo s tým ďalej namazala som mu to chladivím gélom a dala som ho do boxu. Čo by ste mi poradili na najbližšie dni čo by som mu mala na to dať respektíve či by ste mi vedeli odporučiť nejaký liek alebo niečo čo by pomohlo
Ďakujem

Asi ho kopli vo výbehu dnes som mu to našla . Nerozumím. A není to slovenštinou. Tu ovládám docela slušně.

12.3.2022 19:37

fosokles napsal(a):
To že to sem napíšem a niekto mi odpíše že čo by on robil na mojom mieste tak to neznamená že ja by som to tiež tak spravila. Ja len chcem vedieť názory aj od iných ľudí.

Názory? Viz Dotaz. Nedáte foto, video, další informace... Co jako máme vyvěštit?

12.3.2022 19:41
Dotaz

XXX.XXX.235.225

fosokles napsal(a):

A jak máme vědět, co koni je, když jsme jeho ani jeho projev neviděli?
Na vašem místě bych prostě zavolala veterináře.

12.3.2022 22:23
koně

XXX.XXX.174.63

fosokles napsal(a):
Ďakujem

"na najbližšie dni " bych poradila zavolat doktora ten by mohl pomoci nejspolehlivěji

13.3.2022 12:39
Arbora

XXX.XXX.80.27

fosokles napsal(a):
Ďakujem

Môj názor je, zavolať veterinára. Lieky sú na predpis, k tým sa bez doktora nedostanete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík