Zrebec vnutrak

Paint Horse
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

IKA58

13.3.2022 20:28
IKA58

XXX.XXX.208.232

Dobry den. Viete mi poradit kliniku/veterinara, ktory kastruje vnutrakov na mieste/v stajni ? Viem ze v Brne robia tento zakrok ale ak by mal niekto skusenosti s kastraciou vnutraka tu na Slovensku na nejakej klinike alebo na mieste budem vdacna za kazdu radu. Zrebec ma jedno vajko vonku a druhe vnutri.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2022 20:35

IKA58 napsal(a):
Dobry den. Viete mi poradit kliniku/veterinara, ktory kastruje vnutrakov na mieste/v stajni ? Viem ze v Brne robia tento zakrok ale ak by mal niekto skusenosti s kastraciou vnutraka tu na Slovensku na nejakej klinike alebo na mieste budem vdacna za kazdu radu. Zrebec ma jedno vajko vonku a druhe vnutri.

Krypťáka vám venku nikdo neudělá. Musíte hledat kliniky. Na Slovensku znám jenom Košice.

13.3.2022 21:04
Arbora

XXX.XXX.80.27

Alebo Budapešť, možno Poľsko, podľa toho, čo máte v dojazdovej vzdialenosti. Kryptorchid sa doma kastruje iba vtedy, ak sa dá druhý semenník dá dobre nahmatať. Ale ani tam nie 100% istota, že to pôjde a môže sa stať, že to vet zistí až počas zázroku. Na klinike samotný zákrok nebude o nič nákladnejší, než doma, akurát tá cesta je drahšia.

13.3.2022 21:21
koně

XXX.XXX.174.63

Nám normálně kastroval doktor jednokulčáka doma.
Po telefonu jsem mu řekla,že má dole jen jednu kouli.Přijel sáhl ,uspal a položil v boxu ,vykastroval .Naprosto bez zádrhele
On je tedy hodně šikovný.Ale z Karlových Varů.Ten asi na Slovač nepojede.

14.3.2022 07:32

koně napsal(a):
Po telefonu jsem mu řekla,že má dole jen jednu kouli.Přijel sáhl ,uspal a položil v boxu ,vykastroval .Naprosto bez zádrhele

To musí být fakt hodně šikovný.

14.3.2022 07:51
jesie

XXX.XXX.224.171

koně napsal(a):

MVDr. Zatloukal že?

14.3.2022 08:55
koně

XXX.XXX.174.63

Ano doktor Zatloukal ,on je za mě fakt jednička
Kromě normální kastrace ,a pak jednokulčáka ,u nás vyndaval i staříkovi zbytek oka z hlavy .Taky doma v boxe .
Viděla jsem hodně veterinářů velkých zvířat při práci,ale tenhle je precizní.Všecko v čistotě ,mistrně ovládá narkózu ,skutečně ví co a kdy ,aby to klapalo .
Když je něco takového vždycky volám jeho

14.3.2022 08:58
jesie

XXX.XXX.224.171

koně napsal(a):
Ano doktor Zatloukal ,on je za mě fakt jednička
Kromě normální kastrace ,a pak jednokulčáka ,u nás vyndaval i staříkovi zbytek oka z hlavy .Taky doma v boxe .
Viděla jsem hodně veterinářů velkých zvířat při práci,ale tenhle je precizní.Všecko v čistotě ,mistrně ovládá narkózu ,skutečně ví co a kdy ,aby to klapalo .
Když je něco takového vždycky volám jeho

My ho máme bohužel z ruky,ale také jsem slyšela jen chválu,pokud si koně přivezeme k němu na kliniku,tak ošetří vždy a všechny

Přidejte reakci

Přidat smajlík