Bohužel nový kůň je oproti tomu 'starému' moc krátký, takže se asi budu muset rozloučit s mým milovaným sedlem Kentaur Odysseus. Existuje nějaké podobné sedlo pouze na turistiku, tj terény, co by nebylo moc dlouhé? Western mi moc nevoní, vždycky jsem jezdila v anglii, ten Kentaur byl značka ideál - polstrované posedlí, dlouhé (drezurní) bočnice, možnost připevnit brašny, ... Najdu? Přikládám mizerné foto těla koně (je to a1/1), lepší zatím nemám...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Krátcí koně jsou mým osudem :) Na starou kobylu jsem si po všech peripetiích nechala ušít sedlo na WR wade kostře, ale bez hrušky. Bylo super a nevyšlo draze, tenkrát na nějakých 25 tisíc. Takže bych ten WR zas tak šmahem nezavrhovala ;)
Jinak jsem zrovna o víkendu koukala na morgáně a tam je místa na sedlo asi tak 20 cm - to bude jednou boj

Zkuste oslovit i paní Dohnalovou z a-sedla - mívá i turistická sedla. Přijede, napasuje. Jsou z druhé ruky, takže cena příznivá ;)
napsal(a):
Zkuste oslovit i paní Dohnalovou z a-sedla - mívá i turistická sedla. Přijede, napasuje. Jsou z druhé ruky, takže cena příznivá ;)
Moc Vám děkuji, tak já mrknu i na ty WR sedla Paní Dohnalovou znám, už mi 2x sedlo pasovala, je skvělá. Ale mám pocit, ze už nejezdí