Uživatel s deaktivovaným účtem

Zeptejte se svého zubaře, záleží na náročnosti zákroku a jeho ceníku. Může to být 5 tis, ale i 15 ...

klasické broušení zubů mě teď stálo 1600 i s cestou veta(kobyla se přispává rovnou silněji)
pokud necháte koni vytrhnout zub, musíte nechat provádět kontroly chrupu velmi často....protillehlý zub z druhé čelisti se nemá o co otírat-obrušovat a vrůstá do mezery po vytrhlém zubu, což může znemožnit zpracování sena, trávy....žvýkání.
zavolejte si veta na zuby a uvidíte...pokud chcete "vytrhnout" jen mléčné zuby-čepičky u kontroly chrupu a broušení se to běžně dělá...

a jaký zub chcete nechat vytrhnout? vlčí zuby? taky se udělá při běžné prohlídce, jen informujete veta, co přijede na zuby, že to chcete provést...pokud je vás ve stáji více, cesťák si vet rozdělí mezi vás, pokud si voláte zubaře jen vy, zkuste oslovit i jiné zájemce a mohou k vám, pokud je to možné , přijet se nechat ošetřit, je dobré si o tom se zubařem promluvit , kolik je schopný ošetřit koní...aby to zvládl fyzicky, i časově.
koho máte ?
Tak ne, že to mám v plánu ale podle zubů koníka si myslím, že to zubař udělá. Jsou to zuby 3 letého koníka. Já zubaře ještě nemám teprve ho sháním. A cesta bude jen na mě. Koně jsem stěhovala takže zubař pak nebyl, no a teď zase stěhujeme snad naposled.. No prostě bude dělat zubař jen mého koníka

v ustájení je elektrika? většinou zubaři mají elektrické brusky...až budete volat toho zubaře je to důležitá informace.