Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

V.224

28.3.2022 07:53
V.224

XXX.XXX.55.126

Dobrý den, hledám ustájení pro jednoho koně.
Nejlépe na noc box, ale může být pastevní ustájení. Sháním něco do MAX. 3000,- měsíčně.
Okolí Dobratice, Dobrá, Frýdek Místek atd. Děkuji moc.

28.3.2022 16:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.23.58

V.224 napsal(a):
Nejlépe na noc box, ale může být pastevní ustájení. Sháním něco do MAX. 3000,- měsíčně.

Hodně štěstí 🍀

Paganniny

28.3.2022 17:56
Paganniny

XXX.XXX.86.84

Já ale plánuji respektovat režim stáje, je to pro mně samozřejmost, jenže tomu předchází nějaká rešerše ustájení, aby nedocházelo k zbytečným zklamáním a zbrklým přesunům.
To, co popisuji já, to existuje, le většinou to tak mají drobní chovatelé, kteří místo mají....tu a tam.
Nehledám místo, kde mi koně budou zavírat jak já si povzdechnu, hledám místo, kde ideálně zkušenost a podmínky na takové koně mají a ideálně aby byl kůň co nejvíc venku, ideálně pořád. Jenže kam zavolám, tak buď z toho mají respekt- chápu a dobře že to říkají dopředu, anebo mi řeknou, že mají pláč bez trávy 1000 m2 a tam koně jsou pořád.

Pokud tedy nějaké stáje, kde umí neschvatit koně se sklony s laminitis (a jasně, někdy se kůň schváti, i kdyby se člověk přeskočil) , a zároveň mu v rámci možností dokáží zajistit hezký koňský život, v této lokalitě znáte, tak zkuste dát tip, třeba mi něco uniklo. To, co jste mi sem všechno napsala, vím, neprivezla jsem si toho koně včera.

28.3.2022 18:47
kallisto

XXX.XXX.134.243

Jste asi ve špatném vlakne

28.3.2022 19:00
koně

XXX.XXX.174.63

Za max. 3000,- to bude dosti zoufalé místo
Nicméně zadala bych spíš do inzerce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.3.2022 10:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

V.224 napsal(a):

Za tuhle částku těžko seženete kvalitu, jak hledáte ve vedlejším vlákně. Koně stojí peníze. Hodně peněz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík