V jaké stáji jezdit v Praze

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AnnaSofia

3.4.2022 12:49
AnnaSofia

XXX.XXX.229.97

Dobrý den, chci se zeptat jestli neznáte nějaké místo v Praze nejlépe na Praze 5., kde by se dalo jezdit. Jezdila jsem už v jedné stáji, ale nebylo to tam moc dobré a navíc bylo to hodně moc daleko. Rodiče, ale nechtějí, aby to stálo hodně což je taky problém, protože v Praze nejde sehnat stáj, kde by se platilo na hodinu 200kč. Prosím pomozte. Pokud víte o nějaké stáji nejlépe na Praze 5, kde by se platilo na hodinu max. 900kč.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.4.2022 13:50

AnnaSofia napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat jestli neznáte nějaké místo v Praze nejlépe na Praze 5., kde by se dalo jezdit. Jezdila jsem už v jedné stáji, ale nebylo to tam moc dobré a navíc bylo to hodně moc daleko. Rodiče, ale nechtějí, aby to stálo hodně což je taky problém, protože v Praze nejde sehnat stáj, kde by se platilo na hodinu 200kč. Prosím pomozte. Pokud víte o nějaké stáji nejlépe na Praze 5, kde by se platilo na hodinu max. 900kč.

Nerozumím. Hledáte ježdění za max 200 nebo 900 Kč?

AnnaSofia

3.4.2022 18:59
AnnaSofia

XXX.XXX.229.97

Max 900kč

4.4.2022 14:26

Tak to jsou skoro všechny stáje, přinejmenším když budete mít permanentku na skupinovky a střídat s individuálem.

Teď jsem na FB viděla reklamu na JK Elite Horky, to je úplně mimo Prahu, ale třeba by vás rodiče byli ochotní zavést. Dál dobré ježdění by mělo být v JK Ronex.

4.4.2022 16:41
Naďa3

XXX.XXX.168.69

Já slyšela, že je dobrá Jízdárna Hloubětín, která je 10 minut chůze od metra B, což by pro někoho z Prahy 5 nebylo špatné, rodiče nemusí vozit. Ale sama s ní nemám zkušenosti.
Na Malvazinkách je stáj na statku Bulovka, ale nevím podrobnosti.
Pak má DDM Praha 5 stáj na Zmrzlíku, kam taky jezdí autobus.

5.4.2022 10:08

Praha 6, celkem slušná dopravní dostupnost, autobus staví asi kilometr od stáje
https://prelata.websnadno.cz/Jezdecka--skola.html

8.4.2022 20:58
milada_fr

XXX.XXX.245.225

Být vámi zkusím najít spíš někde mimo Prahu, regionální linky jezdí dost daleko kolem Prahy a navíc celkem pravidelně. V Praze opravdu není o co stát, když pominu většinou dost tragickou krajinu na vyjížďky, tak v Praze většinou sídlí tzv. továrny na peníze - ceny bývají mnohde až neuvěřitelné a ke koním si ani nejde moc vytvořit vztah, protože BYZNYS musí jet na plné obrátky a na nějakou romantiku není čas...

10.4.2022 21:51
KariBOB

XXX.XXX.47.85

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak to jsou skoro všechny stáje, přinejmenším když budete mít permanentku na skupinovky a střídat s individuálem.

Teď jsem na FB viděla reklamu na JK Elite Horky, to je úplně mimo Prahu, ale třeba by vás rodiče byli ochotní zavést. Dál dobré ježdění by mělo být v JK Ronex.

Po doporučení teď docházím do JK Elite Horky a zatím po asi 8 jízdách si na nic nemůžu stěžovat. Snaží se teď nabírat jezdce.
Mají příježděné koně, vypadají spokojeně.
Přátelský přístup, lekce úměrné schopnostem jezdce.
Areál se teď rekonstruuje, dělá se drezurní obdélník +je tam hala a kruhovka.
Záleželo by, jak daleko tě můžou rodiče vozit

Přidejte reakci

Přidat smajlík