Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nevim......

4.4.2022 15:28
Nevim......

XXX.XXX.40.249

Dobrý den, mate nekdo zkusenosti s koupe konika bez cipu a papiru, jak se potom prihlasi?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2022 15:35

4.4.2022 15:40

Proč by si někdo přidělával starosti, když inzerce je plná koní s dokumenty tak, jak mají být?

Nevim......

4.4.2022 15:56
Nevim......

XXX.XXX.40.249

Protože ceny se pohybují někde jinde😕

4.4.2022 16:00

Jakože si radši koupim koně od pochybných lidí, pochybnýho původu, abych ušetřila? A jak prodávající prokáže, že má aspoň krve a očkování?
Aneb nechci slevu zadarmo tvl....

A víte vůbec, že provoz koně není vůbec levná záležitost a pořizovací cena je v jeho životě ta nejnižší položka?

4.4.2022 16:46
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Nevim...... napsal(a):
Dobrý den, mate nekdo zkusenosti s koupe konika bez cipu a papiru, jak se potom prihlasi?

mám zkušenost s podvody u koní - není o co stát - jak píše efe je lepší koupit jinde

(mě prodala ženská z vesnice ve které obě bydlíme cizího koně s pohádkami o ztraceném průkazu a byla kolem toho kopa starostí navíc - a to měl alespoň výžeh)

4.4.2022 16:49
Pipilota

XXX.XXX.46.93

No a jestli to chcete podstoupit, protože cena - tak jedině u koně za 1000,- (ano až tak nízká, protože i jen označení stojí peníze a je to povinnost + hrozí pokuty + nikdo neustájí atd.)

4.4.2022 17:22
koně

XXX.XXX.174.63

Nevim...... napsal(a):

V takovém případě negativa výrazně převyšují pozitiva.
Potřebujete krve už na převoz .
Přihlašovací procedury ,posouzení a popis inspektorem, čipování a vydání průkazu ,vůbec nejsou zadarmo.
Dál za své peníze najedete všecka povinná očkování ,dle schémat ...
Obstrukce s tím vším bych si odpustila.
A ještě víc by mi vadilo,že pracně odněkud přitáhnu něco,co mi třeba zdechne na tetanus.Jen proto,že to nebude očkované. Než vůbec obvolám inspektory na posouzení.Protože se mi na dvorku najednou vyskytl kůň, a já ho nemám jak zapsat do hospodářství
Případně mi to do maštale zavleče třeba herpes ,a podobné chuťovky
Buď chtějte po prodejci,aby tyhle věci zařídil,nebo bych hledala jinde.

5.4.2022 08:02
Jejda

XXX.XXX.91.129

Takový kůň je zadarmo drahý.

5.4.2022 08:28

Nevim...... napsal(a):

Souhlas s ostatními. Pořizovací cena koně je to nejmenší. Takhle si akorát koledujete o průšvih.

5.4.2022 08:36
Arbora

XXX.XXX.80.27

Nevim...... napsal(a):

Keď potrebujete šetriť už pri kúpe koňa, naozaj dôkladne zvlážte, či na jeho chov máte dostatok prostriedkov. Aj keď pôjde v minimálnych nákladoch, veterinár a kováč sú položky, na ktorých neušetríte. Len pre ilustráciu, mne zdraželo stúhanie o 30 % oproti začiatku minulého roka, tuším, že s ostatnými nákladmi (seno, vet), to bude podobné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík