Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2022 17:08
Notimeatall

XXX.XXX.79.66

Ahoj, zajímalo by mě, kde v dnešní době koupit koně? Své minulé dva koně jsem našla vždy na inzerátu na bazoši kdysi dávno, ale nebyla to příjemná zkušenost. Ale zajímalo by mne kde jinde se dá sehnat v pohodě kůň bez stresů z toho, co všechno mi majitelé zatajují. Znáte nějaké dobré chovatele, či stáje?
Budu hledat mladšího koně do nižšího sportu, cenově ideálně 100-150tis.
Nepotřebuji radu ohledně toho, že si mám s sebou vzít veta, udělat rtg atd. To je samozřejmost. Ale třeba má někdo fajn zkušenost... Díky za radu

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.4.2022 17:46

Notimeatall napsal(a):
Ahoj, zajímalo by mě, kde v dnešní době koupit koně? Své minulé dva koně jsem našla vždy na inzerátu na bazoši kdysi dávno, ale nebyla to příjemná zkušenost. Ale zajímalo by mne kde jinde se dá sehnat v pohodě kůň bez stresů z toho, co všechno mi majitelé zatajují. Znáte nějaké dobré chovatele, či stáje?
Budu hledat mladšího koně do nižšího sportu, cenově ideálně 100-150tis.
Nepotřebuji radu ohledně toho, že si mám s sebou vzít veta, udělat rtg atd. To je samozřejmost. Ale třeba má někdo fajn zkušenost... Díky za radu

Prodejní stáje nebo hřebčíny.

17.4.2022 20:54

Za tuto cenu to v dnešní době skokově navýšených cen bude šmajda nebo budete muset mít štěstí. Dobrý mladý kůň nižší třídy bude stát tolik co dobré nové auto nižší třídy.

18.4.2022 00:58
lenacia

XXX.XXX.168.148

já bych osobně oslovila třeba zemské hřebčince... většina koní je z jejich chovů, prodávají většinou právě mladé koně, obvykle valachy...
Další možností jsou samozřejmě chovatelé, případně překupníci... mezi ty, co bych označila za alespoň 'solidní' tak například Ondřej Nágr z JKML.

18.4.2022 11:58
lenocka

XXX.XXX.47.47

Už je to pár let, ale slušné mladé koně měli Kubištovi na Měníku a Šimáčkovi v Nebanicích taky čas od času něco prodávají.

18.4.2022 12:03
ancovicka

XXX.XXX.41.217

Do nižšího sportu bych koupila shagyi od pana Petera z Dubové hory. Velmi transparentní obchod, vymazlení koně. Za neobsedleho byste do 150 000 dát mohla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík