Ahoj všem. Prosím o radu a tipy . Dnes přijede sedlář si zaměřit mou shagynu, která letos dovrší sedmi let a tak již má nárok na sedlo na míru - doufám . Sedlo bude drezurní univerzál - zejména do terénu a na 1 x v týdnu drezurní a work trénink. Již jedno takové mám na druhé kobči a je v kombinaci hnědá a tmavě hnědá na opěrkách a posedlí. Toto druhé bude černé, ale přemýšlím jak ho doladit - paspulkou, nebo v kombinaci s hnědou. Jak byste si nechali " vyzdobit" sedlo vy ? Nebo jste spíše pro jednobarevné ? Chtěla bych nějaký vyjímečný prvek, ale aby nepůsobil hystericky až pouťově kdybychom se třeba omylem octli na drezurním obdélníku .
Tyto starosti mám u koní nejradši (myšleno v dobrém)😊 Když se dívám na barvu kobylky, moc mi k ní ta hnědá nesedí, nebyla by možnost kombinace šedá-černá?
Jinak mě teď uchvátilo toto barevné provedení:
Hnědé sedlo je druhé kobči - to je pstružka. Ano obě tyto varianty mě také napadly. Jen od té modré paspulky mě holky tady zrazují - co když prý budu jednou chtít jinou barvu doplňků. Jinak na tuto kobylku ty modré doplňky skutečně používám. A to bílé prošití je hodně elegantní, jen přemýšlím co se stane když se to párkrát namaže . Chápu, že moje starosti by chtěl leckdo mít , ale tím sedlem si chci - a kobyle - udělat radost ( v rámci těch ostatních každodenních bojů, které se čtyřmi koňmi u domu souvisí í)
No, upřímně tu paspulku vidím jen pár měsíců v roce, pač mám zpohodlnělý zadek a na sedle beránka. Dlouho jsem měla černého, ale vloni jsem dostala modrého, takže barva je zpět!
Záleží, jak moc je modrá Vaše oblíbená. Já mám všechno nejlépe tyrkys, (takovou paspulku sedlář neměl ) a pak různé odstíny petrol, zelená, modrá. Takže u mě nehrozí, že by se mi přestala líbit nebo nešla sladit. Má úchylka je takové velikosti, že má kobyla i modré vědérko a modré boty
A souhlas - tyhle "starosti" jsou fajn! Proto přece ty potfory chlupatý máme
Já to spíš ladím do královské modré a tyrkysovou doplňuji třeba lemy atd. Ale ano, každý náš kůň má svojí barvu kýblu na vodu a kyblíku na krmení, včetně boxíku na čištění . A nakonec tedy modrá paspulka vyhrála. Přemýšlala jsem o ní už dlouho a vy jste mi to rozhodla . On tedy i sedlář říkal že už to dělal a vypadá to dobře , Takže děkuji a zdravím