Poptávka - dnešní cena koní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2022 11:44
Ustajenin

XXX.XXX.98.19

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak se v dnešní době pohybujou ceny koní? 🙂 když je třeba koník po nějaké nemoci která mu k ničemu nevadí a je zdravý. Nebo když koník třeba opadnul ze svalů a jen potřebuje pravidelnou práci aby zase nasvalil.  zajímalo by mě kolik by tak koník mohl odhadem stát? Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2022 11:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podívejte se na nějaké takové podobné koně do inzerce. Abychom tady nějak stanovili cenu, na to píšete velmi málo vstupních informací. A nakonec to stejně vždy bude otázkou nabídky a poptávky.

1.6.2022 12:52
kallisto

XXX.XXX.217.242

Kolik stojí auto, které má nějaké vady?
Oktávka, které nejdou stahovat okýnka? Nebo mercedes s prohnilým podvozkem? Nebo teréňák, který je bouraný?

Asi tolik máme informací.

Jak starý kůň, plemeno, jaký původ? Jaké je jeho dosavadní využití, výkonnost, charakter? Jaké vady ten kůň má? O jakou nemoc šlo? Zranění? Kde? Jaká je prognoza veterinářem do budoucna? Jaké využití se předpokládá do budoucna?

Atd atd..

1.6.2022 13:30
koně

XXX.XXX.174.63

Ustajenin napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak se v dnešní době pohybujou ceny koní? 🙂 když je třeba koník po nějaké nemoci která mu k ničemu nevadí a je zdravý. Nebo když koník třeba opadnul ze svalů a jen potřebuje pravidelnou práci aby zase nasvalil.  zajímalo by mě kolik by tak koník mohl odhadem stát? Děkuji

Ceny jakýchkoli koní nejlépe můžete zhodnotit při čtení inzertní nabídky
Tady je diskuze

Přidejte reakci

Přidat smajlík