Debors

XXX.XXX.94.178
Ahoj, jakou trvanlivost má řezanka po otevření?:) děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud není řezanka něčím obohacená, jako třeba nástřík nějakého zchutňovadla (slaměná řezanka vonící po jablkách) tak bych to neřešila, klasická zelená řezanka se chová jako seno, ochucená bude pravděpodobně časem "žluknout"(oleje), ne že by se to stalo do týdne po otevření, ale časem určitě- dva měsíce? , koně jí třeba budou žrát, ale benefit to bude spíš mizivý...., ochucenou slámu bych si já nekoupila, na fotkách jsem viděla řezanku asi od Boditu (Nova Equi) , zná někdo?
https://www.krmivaradkov.cz/vojteskova-rezanka-20kg/
Uživatel s deaktivovaným účtem

verun: tuhle řezanku neznám, pro Madam beru od Hippolytu Luzerne Mix (vojtěška, jetel a zelený oves), je sice dražší, ale Madam ji je ochotná žrát a to už dokonce několik let v kuse, což je u ní zázrak. Moc hezky voní.
dsedla

XXX.XXX.130.5
Děkuji!!:) je neochucená