Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tomasteram

14.6.2022 22:47
Tomasteram

XXX.XXX.14.12

Dobrý den, prosím stalo se někomu, že si prodávající náhle před koupí rozmyslel prodej? Jsem teď dost naštvaný, protože jsme si byli koně 2x zkusit, poslali na místo veterináře a nyní prodávající prodlužuje podpis smlouvy a odvoz. Nevím jak v tehle situaci postupovat. Zda na nej tlačit nebo věc neřešit.

14.6.2022 22:57
kallisto

XXX.XXX.61.218

Dostal lepší nabídku? Nebo mu na vás něco nesedí?
Pokud se tím prodejem koní neživí, tak mu asi záleží na tom kam půjde a může si vybírat a kriteria výběru jsou jen a jen na něm...
Pokud z prodeje sejde, zkuste se domluvit na úhradě marné návštěvy veterináře třeba...
Co naplat, co on na to říká?

14.6.2022 23:26
koně

XXX.XXX.174.63

Tomasteram napsal(a):
Dobrý den, prosím stalo se někomu, že si prodávající náhle před koupí rozmyslel prodej? Jsem teď dost naštvaný, protože jsme si byli koně 2x zkusit, poslali na místo veterináře a nyní prodávající prodlužuje podpis smlouvy a odvoz. Nevím jak v tehle situaci postupovat. Zda na nej tlačit nebo věc neřešit.

Já bych se optala přímo ,prodejce.Nikoli tady .
Co se najednou změnilo .A na férovku,jestli tedy prodat chce ,vám,nebo třeba našel někoho,kdo dá víc?
Nějaké tlačení nemá smysl.
Pokud kůň není úplně TOP váš vysněný a dokonalý ,udělala bych prodávajícímu nějakou tu recenzi po sítích a poohlédla se jinde.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.6.2022 09:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano, stalo se mi to v Německu, kde jsem si vyhlédla koně. Když jsem chtěla dorazit na druhou návštěvu s vetem, prodávající najednou vycouvala.
Nenaděláte nic, ale aspoň by měli mít koule to říct na rovinu.

Tomasteram

16.6.2022 07:08
Tomasteram

XXX.XXX.14.12

Majitel mi rekl ze našel jineho kupce ktery složil zálohu. Jsem naštvaný ale beru to jako uzavřene.

16.6.2022 11:27
jbb

XXX.XXX.70.253

Samozřejmě, mohl byste po prodávajícím chtít (minimálně) úhradu vynaložených nákladů. Dle NOZ §1729...
Pokud už jste tam posílala veterináře, jistě jste měla legitimní očekávání koupě (a naopak, prodejce - pokud akceptoval prohlídku Vámi hrazeným veterinářem - tímto Vaše očekávání bezezbytku potvrdil.

Ale je to na Vás... Asi ty prachy za ty nervy nestačí (a naopak, člověk by neměl kupovat cokoliv od nesolidního prodejce).

Přidejte reakci

Přidat smajlík