Uživatel s deaktivovaným účtem

Tady máte vysvětleno, jak působí https://equichannel.cz/clanky/vystroj-jezdce-a-kone/aby-udidlo-zbytecne-nebolelo
Krko
napsal(a):
Prosím vás je tu někdo kdo by pomohl vysvětlit a přímo nafotit jak vypadá baucher udidlo na koni? Čtu tu hodně dohady jak správně je zapojeno.
Za mě přijde blbost malé kroužky do lícnice a velké do otěží. Ale možná se pletu.
Prosím tedy o fotky a vysvětlení.
A proč by to byla blbost?

Krko
napsal(a):
Prosím vás je tu někdo kdo by pomohl vysvětlit a přímo nafotit jak vypadá baucher udidlo na koni? Čtu tu hodně dohady jak správně je zapojeno.
Za mě přijde blbost malé kroužky do lícnice a velké do otěží. Ale možná se pletu.
Prosím tedy o fotky a vysvětlení.
Nepletete se možná ale určitě, , jen koňský kopyto to dá obráceně, to si kupte raději westernovou páku, bude to vypadat lépe a vy nebudete považován za kopyto.
Udidlo by mělo splnit dvojí efekt, v hubě a na týlu koně...tahem za otěže udidlo klouže a pootáčí se a táhne za lícnici a ta působí na týl.

napsal(a):
Nepletete se možná ale určitě, , jen koňský kopyto to dá obráceně, to si kupte raději westernovou páku, bude to vypadat lépe a vy nebudete považován za kopyto.
Udidlo by mělo splnit dvojí efekt, v hubě a na týlu koně...tahem za otěže udidlo klouže a pootáčí se a táhne za lícnici a ta působí na týl.
Jako... nechci se skutečně nikoho dotknout. Ale už jsem viděla i westernovou páku zapnutou obráceně. Na koni.
Dokonce jsem viděla pelhem zapnutý obráceně - na své uzdečce! Když ji mazaly děti a špatně ji složily. A já čučim, kde to mám zamotané, že je to udidlo tak divně, a sakra, že mi na téhle straně nejde rozdělat řetízek, a fakt jsem nějakou minutu vůbec nechápala, kde dělám chybu
napsal(a):
Jako... nechci se skutečně nikoho dotknout. Ale už jsem viděla i westernovou páku zapnutou obráceně. Na koni.
Dokonce jsem viděla pelhem zapnutý obráceně - na své uzdečce! Když ji mazaly děti a špatně ji složily. A já čučim, kde to mám zamotané, že je to udidlo tak divně, a sakra, že mi na téhle straně nejde rozdělat řetízek, a fakt jsem nějakou minutu vůbec nechápala, kde dělám chybu
Ja potkala slečnu sousedku co mela vzhůru nohama thiedemann udidlo na vyjížďce.
Docela mě to překvapilo, měla jsem o ní vyšší mínění :D
evcusik
napsal(a):
Ja potkala slečnu sousedku co mela vzhůru nohama thiedemann udidlo na vyjížďce.
Docela mě to překvapilo, měla jsem o ní vyšší mínění :D
Taky jsem naživo viděla ,obráceně zapnuté ,Bauchera i Theidelmanna .Vlastně i pelham.To byl totál
A jsem zvědavá,jestli mi odpoví zadavatel /ka/ , proč lidi pudí,to tak dělat ?
Jsem starší ročník celý život u koní ale sedláckých koně na práci v zemědělství používaly se buď stihla nebo vozatajské udidla. Teď koukám po okolí co vše vídávám za novinky jen mě to tak napadlo co to je začla jsem koukat na internet a fotky moc jich není tak mě napadlo napsat sem. Připadalo mi to jako jemnější vozová paka.
No hold člověk v každém věku se učí.
Děkuji za info teď už se na to nebudu dívat s výrazem že to je spatně.😉

Se myslí "novinky mezi běžným lidem" :-)