Uživatel s deaktivovaným účtem

Martinka12
napsal(a):
Ahoj, chtěla bys se zeptat,zda tu není někdo kdo nezná nějakou fajnovou jezdeckou školu ve středověkém kraji a má s ní zkušenosti... Ráda bych se chtěla někam posunout ale bojím se tam jakéhosi kolektivu a přístupu
Předem děkuji za odpovědi
Středověký nebo středočeský? Asi automatická oprava. Kde se bojíte jakéhosi kolektivu a přístupu?
napsal(a):
Středověký nebo středočeský? Asi automatická oprava. Kde se bojíte jakéhosi kolektivu a přístupu?
Středočeský*
Většinou jsem byla ve stájích kde se našli jedinci, většinou trenéři které jsem neměla v oblibě nebo jsem si s nima ve zkratce nerozuměla a jelikož i na ifauně čtu nějaké příběhy některých lidí ze stájí, kterým také nevyhovovala,ráda bych se poradila s ostatními

Martinka12
napsal(a):
Středočeský*
Většinou jsem byla ve stájích kde se našli jedinci, většinou trenéři které jsem neměla v oblibě nebo jsem si s nima ve zkratce nerozuměla a jelikož i na ifauně čtu nějaké příběhy některých lidí ze stájí, kterým také nevyhovovala,ráda bych se poradila s ostatními
Aha. Kolik stájí jste už prošla, že "jsem většinou neměla v oblibě nebo jsem si s nima nerozuměla"? Kolik je vám let?
Doporučuji si napsat negativa ze stájí ze kterých máte zkušenost a co byste v nové stáji chtěla ( např. dobrý kolektiv, pracovat ze země s koněm....) a co byste ještě zkousla, ale pozor v každé stáji jsou pozitiva i negativa, takže nikde to nebude ideální. Středočeský kraj je poměrně velká plocha a stájí,kde nabízejí výcvik je mraky. Zkuste spíše napsat lokalitu.
Ó ,jak jsem to měla jednoduché za mého mládí
Když chtěl člověk jezdit ,musel vydržet všecko .Koní bylo málo,chtivých dívčin přehršel ,a dělat ofuky,že si nerozumím nebo dokonce nemám v oblibě majitele,trenéry či kolektiv ,tak jsem mohla chodit po zemi a daleko od maštale či jízdárny.
Zkuste trošku sebekázně,trenér se má poslouchat .
Jste li na cizím koni,nebo se staráte o cizí koně ,máte bez odmluvy konat,co vám říkají a jak to mají zavedené .Když slezete ,nebo máte hotovo ,můžete se třeba optat proč to mají tak, a ne jinak .
Když vydržíte na každém místě rok ,max. dva ,možná nebude od věci se zamyslet,že chyba nemusí být stále jen v trenérech a kolektivech

Martinka12
napsal(a):
Je mi 16 let a jezdím cca od devíti,navštívila jsem za celou tu dobu čtyři stáje a u některých vydržela i déle.
Viz frisky a evcusik.
koně
napsal(a):
Ó ,jak jsem to měla jednoduché za mého mládí
Když chtěl člověk jezdit ,musel vydržet všecko .Koní bylo málo,chtivých dívčin přehršel ,a dělat ofuky,že si nerozumím nebo dokonce nemám v oblibě majitele,trenéry či kolektiv ,tak jsem mohla chodit po zemi a daleko od maštale či jízdárny.
Zkuste trošku sebekázně,trenér se má poslouchat .
Jste li na cizím koni,nebo se staráte o cizí koně ,máte bez odmluvy konat,co vám říkají a jak to mají zavedené .Když slezete ,nebo máte hotovo ,můžete se třeba optat proč to mají tak, a ne jinak .
Když vydržíte na každém místě rok ,max. dva ,možná nebude od věci se zamyslet,že chyba nemusí být stále jen v trenérech a kolektivech
Určitě to že,mi nevyhovuje trenér, není jediný důvod proč jsem např stáj měnila 🙂 chodila jsem i do stáje,kde neměli koně převážně jezdecké,ale do lesa tahat dřevo takže stáj to byla spíše pohodová, což byly samé i trenérky a já jsem člověk který to chce někam dotáhnout, takže potřeba stáj změnit asi byla,ale ne chybou trenérů.

Která část středočeského kraje?