Heljar

XXX.XXX.92.8
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti z poslední doby s perky z Decathlonu. Vydrží něco? Jak sedí? Předem děkuji
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
Mám je rok a půl a jezdím v nich cca 4x týdně. Cena výkon dobrý, ale letitou službu bych od nich nečekala.
Heljar

XXX.XXX.92.8
JanaJanaJanaJana
napsal(a):
Mám je rok a půl a jezdím v nich cca 4x týdně. Cena výkon dobrý, ale letitou službu bych od nich nečekala.
Děkuji Tak v dnešní době je rok a půl a 'ještě dobře slouží' taky celkem úspěch
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
evcusik
napsal(a):
Mám je rok a půl. Nesetrim je, leží s nimi do bahna. Namažu 2x za rok (stydím se). Bez větších známek poškození, drobné vrásky "za prsty". (Pořizovací cena kolem 1800, bohužel už nepovím jaký typ)
Já za ně dala 700. Byla to ta nejlevnější kožená varianta.
NIcméně mám také jezdecká pérka Cassini, kožená černá nad kotník a vázací bez zipu. Před 15ti lety mi je táta koupil za 3000 v Ekváči. Ty boty slouží doposud a nosím je i mezi lidi (po řádném očištění). Jsou to prostě univerzální kožené třísezónní boty.
Takže je otázka, do čeho je lepší investovat, za mně více na déle.
JanaJanaJanaJana
napsal(a):
Já za ně dala 700. Byla to ta nejlevnější kožená varianta.
NIcméně mám také jezdecká pérka Cassini, kožená černá nad kotník a vázací bez zipu. Před 15ti lety mi je táta koupil za 3000 v Ekváči. Ty boty slouží doposud a nosím je i mezi lidi (po řádném očištění). Jsou to prostě univerzální kožené třísezónní boty.
Takže je otázka, do čeho je lepší investovat, za mně více na déle.
Moc děkuji. Mohla bych poprosit o porovnání s těmi Cassini? Hodně lidí je chválí...
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
turistka
napsal(a):
Moc děkuji. Mohla bych poprosit o porovnání s těmi Cassini? Hodně lidí je chválí...
No ty Cassini jsou celkem nesmrtelné boty. Když je nakrémujete, vypadají krásné, jen tak nepromoknou (i bez impregnace(, jsou pohodlné, zpevní při ježdění pěkně nohu. Prostě kvalitní poctivá německá výroba.
Vopruz je ten, že nemají zip, ale já to tak chtěla a měli i variantu se zipem.
Kožené z dekáče za 700...na to, jak jim nakládám, překvapivě přežívají, mažu je jednou za 150 let. Není mi v nich blbé jít ani do bláta, prostě boty za pár šupů....ale lepší než umělá kůže, neb v nich noha dýchá. Jsou to taková ta klasická pérka s gumičkou na boku, ani ta se nevytahuje. Pro rekre jezdce na ježdění jednou dvakrát týdně postačí úplně.
JanaJanaJanaJana
napsal(a):
No ty Cassini jsou celkem nesmrtelné boty. Když je nakrémujete, vypadají krásné, jen tak nepromoknou (i bez impregnace(, jsou pohodlné, zpevní při ježdění pěkně nohu. Prostě kvalitní poctivá německá výroba.
Vopruz je ten, že nemají zip, ale já to tak chtěla a měli i variantu se zipem.
Kožené z dekáče za 700...na to, jak jim nakládám, překvapivě přežívají, mažu je jednou za 150 let. Není mi v nich blbé jít ani do bláta, prostě boty za pár šupů....ale lepší než umělá kůže, neb v nich noha dýchá. Jsou to taková ta klasická pérka s gumičkou na boku, ani ta se nevytahuje. Pro rekre jezdce na ježdění jednou dvakrát týdně postačí úplně.
Ještě jednou moc děkuji, promyslím to😊 Já mám vyšší kožená šněrovací Kentaur, taky super boty, ale nechce se mi je pořád šněrovat A taky z těch hladkých se líp umyje bláto... Ty z Decathlonu mají výhodu, že je můžu na prodejně vyzkoušet, u těch Cassini by to byl pokus-omyl...
Za mě jsou nej..... klasická kožená perka z Kamíru. https://www.kamir.cz/jezdecka-kozena-perka-cerna?atr=88794
Mě se rozpadly moje jakási Dasla. A zdědila jsem po dceři tyhle .Ta je tahala dvě sezony ,jak na ježdění,tak po dvoře.Jí jsem koupila nová ,protože se do starých nevešla,a mám je já .Stačí občas nakrémovat a jsou pořád v cajku.
koně
napsal(a):
Za mě jsou nej..... klasická kožená perka z Kamíru. https://www.kamir.cz/jezdecka-kozena-perka-cerna?atr=88794
Mě se rozpadly moje jakási Dasla. A zdědila jsem po dceři tyhle .Ta je tahala dvě sezony ,jak na ježdění,tak po dvoře.Jí jsem koupila nová ,protože se do starých nevešla,a mám je já .Stačí občas nakrémovat a jsou pořád v cajku.
A jsou prosím skutečně kožené? V sekci 'Dotazy' jsem našla toto:
Pravá kůže
Petra, 25.02.2014 10:51:04
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jsou tato perka celokožená? Myslím tím, jak zvenku, tak i vnítřní výstelka jestli je z pravé kůže? Děkuji.
odpovědět
RE: Pravá kůže
Erika, 26.02.2014 12:11:07
Dobrý den, jedná se o kožené boty z tzv. Eko kůže, tedy jsou kožené. Pokud ale hledáte boty z pravé kvalitní kůže musíte se koukat v jiné cenové kategorii.
Uživatel s deaktivovaným účtem

No to nejspíš znamená, že to bude modifikovaná kůže z popisu v odkazu https://www.jena-nabytek.cz/pages/eko-kuze
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
turistka
napsal(a):
Pravá kůže
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jsou tato perka celokožená? Myslím tím, jak zvenku, tak i vnítřní výstelka jestli je z pravé kůže? Děkuji.
odpovědět
Dobrý den, jedná se o kožené boty z tzv. Eko kůže, tedy jsou kožené. Pokud ale hledáte boty z pravé kvalitní kůže musíte se koukat v jiné cenové kategorii.
Stejný matroš budou i ty z Decathlonu, resp. o tu modifikovanou kůži, jak je v odkaze od Bugyrry. Ale co by člověk v dnešní době za tu cenu taky chtěl, že jo...jak říkám, na ježdění jednou týdně akorát, stokrát lepší než kecky.
turistka
napsal(a):
Pravá kůže
odpovědět
Plast to není,guma taky ne .Umělina,co se tváří jako kůže , co jsou z ní teď nová sedla taky ne.
Ovšem pravá vepřovice či hovězina ,echt centimetrová useň, určitě taky ne
Mažu krémem na boty ,saje to ,no podle mě se materiál chová jako kůže a skutečně vydrží