Ahoj všichni... jdu sem na vás s akutním dotazem..Musela jsem na konci minuleho mesice akutne odjet do zahranici a muj krasavec musel stat(je ve 24/7) a mame mit tuto sobotu zavody a mame jit 60 a 80 bojim se aby se nepretahl a neco si neudelal..myslite ze to bude v pohode a muzu jet kdyz ho nebudu ted nejak v tydnu honit a pujde na jeden trenink zbytek lehke vyjizdky?😕
upraveno adminem 12.7.2022 v 19:35 hod. - interpunkce
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.226
S.laskou.ke.konim
napsal(a):
Ahoj všichni... jdu sem na vás s akutním dotazem..Musela jsem na konci minuleho mesice akutne odjet do zahranici a muj krasavec musel stat(je ve 24/7) a mame mit tuto sobotu zavody a mame jit 60 a 80 bojim se aby se nepretahl a neco si neudelal..myslite ze to bude v pohode a muzu jet kdyz ho nebudu ted nejak v tydnu honit a pujde na jeden trenink zbytek lehke vyjizdky?😕
A vy na ty zavody tak hrozne moc nutně musíte proč?
Uživatel s deaktivovaným účtem

S.laskou.ke.konim
napsal(a):
vyprdněte se na to , bude horko....

A co na to váš trenér?
My tady od stolu těžko budeme vědět, jak na tom s koněm jste.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.226
napsal(a):
A co na to váš trenér?
My tady od stolu těžko budeme vědět, jak na tom s koněm jste.
Slečna se ptala i na fb. Kůň její není a majitel koně souhlasí. Tak asi není co řešit. Jedná se o jejich poslední společné závody.