Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kristián123

21.7.2022 12:24
Kristián123

XXX.XXX.49.229

Zdravím,

Mám takový menší dotaz. Zrovna jsme po aplikacích aw pasty na dva plošné sarkoidy (konzultováno s a aplikováno veterinářem) a čekáme na odpadnutí. Co vám nejlépe pomohlo na dohojení ran po odpadnutí sarkoidu. Přidávám do krmení kurkumu s pepřem na lepší imunitu, ale mám na mysli nějakou konkrétní hojivou mastičku.

Předem moc děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.7.2022 12:46

Předpokládám, že to by mělo být součástí léčebného postupu stanoveného veterinářem, ne?

21.7.2022 12:52

Kristián123 napsal(a):
Zdravím,

Mám takový menší dotaz. Zrovna jsme po aplikacích aw pasty na dva plošné sarkoidy (konzultováno s a aplikováno veterinářem) a čekáme na odpadnutí. Co vám nejlépe pomohlo na dohojení ran po odpadnutí sarkoidu. Přidávám do krmení kurkumu s pepřem na lepší imunitu, ale mám na mysli nějakou konkrétní hojivou mastičku.

Předem moc děkuji za rady.

Otázka pro Horsanu.

Kristián123

21.7.2022 12:56
Kristián123

XXX.XXX.49.229

Veterinář mi řekl že do toho máme co nejméně zasahovat. Vyčistit když se do toho dostane špína a mazat kteroukoliv hojivou mastickou. Ptám se na zkušenosti ostatních a co jim nejlépe pomohlo.

21.7.2022 13:01

Pokud je to aktuální teď, vybrala bych mast na principu SWATu, aby zároveň odpuzovala hmyz.

21.7.2022 14:08
Horsana

XXX.XXX.40.140

Kristián123 napsal(a):
Veterinář mi řekl že do toho máme co nejméně zasahovat. Vyčistit když se do toho dostane špína a mazat kteroukoliv hojivou mastickou. Ptám se na zkušenosti ostatních a co jim nejlépe pomohlo.

A tú AW pastu ste mali odkiaľ?

Nemazať ničím, ten proces odpadnutia je dosť dramatický, treba vydržať. Nelúpať to, nebabrať do toho, už vôbec nie holou rukou, rukavice nitrilové, latexom cytostatiká prechádzajú.

Prečo ste pastu aplikovali na vrchole sezóny hmyzu? To je oštara na viac a pýta si pekné komplikácie :/

Kone mali na sebe iba protihmyzie deky, ktoré boli ošetrené repelentom.

21.7.2022 14:15

Tohle mě taky napadlo, díky za potvrzení.

Btw. morgáněti se podezřelý útvar na gezichtu ztratil

21.7.2022 14:43
Horsana

XXX.XXX.40.140

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Tohle mě taky napadlo, díky za potvrzení.

Btw. morgáněti se podezřelý útvar na gezichtu ztratil

Skvelé, tak možno len papilómik, už je to veľké decko :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík