Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak snad má rodiče uvedeny v průkaze původu, a jejich míry jsou nejspíš dohledatelné na svazu?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154
napsal(a):
Tak snad má rodiče uvedeny v průkaze původu, a jejich míry jsou nejspíš dohledatelné na svazu?
Bude to samodomo hafl
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
Co to je za tabulky :D
Tenhle tip koní roste do šesti sedmi let.
Co znamená "měla prý menší rodiče"? Ten kůň by měl být papíry, rodiče by měli být dohledatelní v centrální registru koní a tam jsou uvedené i jejich míry.

Jana: hádám, že "prakticky neměla růst" se myslí, že do výšky už to moc neposkočí. Ve srovnání s růstem od narození do dvou let. Tazatelka jistě nemyslela plnou osifikaci růstových zón.
Určitě jsem myslela růst do výšky. Samozřejmě znám vývoj kostry :)
Kobylka je prý ze špatných podmínek, rodiče viděla majitelka jen "z rychlíku" a kobylka má udělaný doklady dodatečně. Bez původu, bez rodičů. Pouze jsme přemýšleli o tom, jestli ještě do výšky poroste nebo ne. Pokud bych znala výšku rodičů, tak je to jasné.
Děkuji moc, asi chápu, že je to věštění z koule a spíš "se uvidí"

Tohle je fakt těžko říct, moje kobylka mezi druhým a třetím rokem (teď jsou jí 3 roky a 4 měsíce) povyrostla fakt ještě hodně a stále roste. Je to pozdní plemeno, řekla bych, že haflinger taky. Její otec je velikosti pony, ale všichni potomci po něm jsou velmi narostlí, takže má zřejmě nějaký gen působící na růst, ačkoliv u něj samotného se neprojevil.

Tam na to pak může mít velký vliv i kvalita výživy u původních majitelů, podle toho, jak dlouho u nich byla. Takže fakt na tu kouli.
Pokud mám nějaké nároky na zvíře, tak bych nehledala u majitele bezpuvodoveho zvířete.
V opačném případě, tzn je mi to jedno, kupte. Ale záruky nemáte. Očekávala bych jednotky centimetrů do výšky.
U mě by už byla varovná kontrolka koupě takového zvířete, když nejsou ok papíry (museli se dodelavat), jak vypadala ta péče dosud. Ona je pro pozdější stav věcí docela podstatná.

JanaJanaJanaJana
napsal(a):
Co to je za tabulky :D
Tenhle tip koní roste do šesti sedmi let.
Co znamená "měla prý menší rodiče"? Ten kůň by měl být papíry, rodiče by měli být dohledatelní v centrální registru koní a tam jsou uvedené i jejich míry.
Prosím, typ koně. Tipovat můžu sportku.
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
napsal(a):
Prosím, typ koně. Tipovat můžu sportku.
Díky za upozornění, chybička se vloudí, jsem losos :D