Kovář pro schvácenou poničku severní Čechy

Americký miniaturní kůň
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pavvca

26.8.2022 12:46
Pavvca

XXX.XXX.238.190

Akutně sháním kováře/kopytáře, který dojíždí na Liberecko a který by na základě rentgenů dokázal dát do pořádku kopýtka akutně schvácené malé poničky. Znáte prosím někoho takového?

Děkuji Pavlína

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.8.2022 12:49

Zkuste Reného Gobernace, dělá i ortopedii. Jen jsme ho v posledních měsících nějak nebyli schopni dostat do stáje. Ke schvácené poničce by třeba dojel.

26.8.2022 14:22

Jestli ho uženete, tak Roman Kaufner. Ale moc šancí tomu nedávám, ti dobří jsou prostě beznadějně zasekaní.

Alena Vostatková nám dala dokupy poníka s proraženým chodidlem. Ale nevím nevím, zda sem zajíždí.

Zkuste se podívat do skupiny Liberečtí koňáci a dát do vyhledávání "kovář". Uvidíte, na koho jsou doporučení. Máme tu teď i několik nových jmen.

JanaJanaJanaJana

26.8.2022 14:33
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jestli ho uženete, tak Roman Kaufner. Ale moc šancí tomu nedávám, ti dobří jsou prostě beznadějně zasekaní.

Alena Vostatková nám dala dokupy poníka s proraženým chodidlem. Ale nevím nevím, zda sem zajíždí.

Zkuste se podívat do skupiny Liberečtí koňáci a dát do vyhledávání "kovář". Uvidíte, na koho jsou doporučení. Máme tu teď i několik nových jmen.

S paní Vostatkovou je to tak "so-so". Ne že bych jí chtěla hanit, vím, co do ČR přivedla a že si jí řada lidí chválí, ale ve stáji, kde jsme byla, dělala koně dlouhodobě několik let, ale prostě se začala nějak kazit a všichni, kdo jsme byli u ní, jsme od ní odešli. Je to tak rok a půl zpět, ale třeba se zase zlepšila.

26.8.2022 15:22

Moje zkušenost s ní je tak deset let stará. Takže to tak klidně může být. Hodně lidí říkalo, že si nabrala toho moc na úkor kvality. To je fakt.

Já mám zase neprezentovatelnou zkušenost s panem RG, ale také nechci hanit, také je to mnoho let zpět, to snad začínal, takže je možné, že ten je zase s roky lepší, spousta lidí si ho moc chválí.

Pavvca

27.8.2022 12:37
Pavvca

XXX.XXX.238.190

Moc děkuji za jména. Bohužel nejsem na facebooku, takže se do skupiny nedostanu, ale určitě se pokusím oslovit zde zmiňované. U poničky bohužel došlo k velké rotaci kopytní kosti na jedné noze, takže potřebuji někoho kdo by se nás ujal alespoň na několik život zachraňujících trimů a pokusil se kost postupně srovnat.

28.8.2022 15:50
bubel

XXX.XXX.110.134

na schvácení s rotací byl výborný pan Jiří Podhajský http://www.kopytar.cz/

28.8.2022 17:47

A funguje ještě?já letos před jarem jsem hledala kopytare a myslím.ze zrovna s ním jsem i mluvila....kecala bych jestli na sto pro...prostě s nějakým známým jménem jsem mluvila a samé plky a že mě to na jednodenním kurzu na moji kobyle naučí.ze si ji vystrouham hned sama....

Přidejte reakci

Přidat smajlík