Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Coudas

24.9.2022 11:23
Coudas

XXX.XXX.87.254

Tenhle pohled, nejen když obědváme, prostě neomrzí...

24.9.2022 11:52
canka

XXX.XXX.164.230

Coudas přestaňte provokovat Tohle byl vždycky můj sen....jít ráno snídat a koukat z terasy domů na moje zvěrstvo..no škoda že na našrm pozemku se stavět nedá...ale třeba se jednou taky dočkám

Coudas

24.9.2022 12:51
Coudas

XXX.XXX.87.254

Taky jsem ho měla, tak jsem si ho splnila 🙂 Teď jdu za dalším, vyšší level 😉

25.9.2022 08:08
Pipilota

XXX.XXX.95.119

Tak a já vím proč je mi tolik smutno. Jeden můj poník je dušný a tak je ve dvojici přesouvám ve snaze najít jim lepší místo. No ale já na ně nevidím. Nevidím je než jednou týdně. A stejně vidím že to zas nevyhovuje, že nepasují do stáda. Starý dušný tak ještě i hubne. A tak vymýšlím jak je dostat domů... (jen tak jsem si postěžovala a prosím, držte mi na dálku palce, abych to vymyslela správně a povedlo se mi to)

Coudas

25.9.2022 08:26
Coudas

XXX.XXX.87.254

Ať se Vám to ppvede. Zbytek poznámky polykám a jdu ven.

Neregistrovaný uživatel

25.9.2022 09:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.109

Coudas napsal(a):
Ať se Vám to ppvede. Zbytek poznámky polykám a jdu ven.

No jen sem s tim zase rejpanec jak jsou ostatní neschopny a jen ty to mas a umíš dobře že.

Coudas

25.9.2022 10:48
Coudas

XXX.XXX.87.254

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No jen sem s tim zase rejpanec jak jsou ostatní neschopny a jen ty to mas a umíš dobře že.

Tak hlavně když víš, co si myslím, aspoň to nemusím psát.

25.9.2022 12:30
canka

XXX.XXX.163.254

Pipilota napsal(a):
Tak a já vím proč je mi tolik smutno. Jeden můj poník je dušný a tak je ve dvojici přesouvám ve snaze najít jim lepší místo. No ale já na ně nevidím. Nevidím je než jednou týdně. A stejně vidím že to zas nevyhovuje, že nepasují do stáda. Starý dušný tak ještě i hubne. A tak vymýšlím jak je dostat domů... (jen tak jsem si postěžovala a prosím, držte mi na dálku palce, abych to vymyslela správně a povedlo se mi to)

Držím vám pěsti,není to jednoduché nastavit režim,který bude vyhovovat všem...já mám svoje koně u sebe a byla to ta nejlepší volba,co jsem udělala..můžu nastavit takový managment,který jsem vždy chtěla a můžu si upravovat k obrazu svému a hlavně obrazu mých koní...a.když něco pohnojím,můžu to vyčítat jen a jen sobě,že jsem pitomá..

Hlavně neposlouchejte,jaká je to pakárna mít koně u baráku..zezačátku ano,než se všechno postaví a vychytá...ale pak je to paráda..já bych neměnila..

Coudas

25.9.2022 12:51
Coudas

XXX.XXX.87.254

Právě že je potřeba hledat kompromisy, a z některých "jasně daných věcí" slevit. V některých věcech musí trochu uhnout koně, v jiných člověk. Ale dá se to. Mám koně "na svém" od 96'. Neumím si to ani jinak představit, a kdybych to nedokázala zajistit, koně nemám. Je to to nej, a vlastně to jediné hobby, co zůstalo celou tu dlouhou dobu od mládí. Ještě kytara a hory.

Coudas

18.10.2022 07:12
Coudas

XXX.XXX.87.254

Má-li kdokoli chuť, nechť si přečte.

https://katchabka.webnode.cz/l/zavist-jo-to-bude-ono/

Ať vám koně jdou. 🙋‍♂️

Přidejte reakci

Přidat smajlík