Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

auranan

26.9.2022 20:20
auranan

XXX.XXX.164.130

Dobrý den, mám kobylu a1/1 / APH. Typově spíše paint. V budoucnu plánují připustit paintem nebo mým oblíbeným QH. Kobyla samozřejmě zapsaná jako APH. Slyšela jsem že bych mohla narazit na problém, že mi chovatelé nebudou chtít kobylu připustit protože není čistý paint. Zrovna hřebce QH od kterého bych hříbě chtěla připouští jen APH/QH. Samozřejmě asi záleží i na přístupu majitele hřebce, ale myslíte že by to mohl být problém? Popř. máte nějaké zkušenosti ? Díky moc:)

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2022 07:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak pokud je zapsaná jako APH, tak je APH a problém by být neměl ne? Předpokládám, že když na ní chcete chovat, má kobyla hotový 6 panel test.

Neregistrovaný uživatel

27.9.2022 14:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.82

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak pokud je zapsaná jako APH, tak je APH a problém by být neměl ne? Předpokládám, že když na ní chcete chovat, má kobyla hotový 6 panel test.

Hele jsou lidi kteri u top hrebcu ale opravdu top hlidaji na co to jde a na kdejakou papirovou hydru z plnasky co byla dobra jen na to vyprdnuti krizence amika neb do chovu plnasu ani teplasu nemela povahu zdravi exterier vykonnost nebo kombinaci vseho, ho nepustej aby si nesnizovali kvalitu potomku. Asi jich nebude kvanta ale priznejme si kvalitnich chovnych hrebcu i u amiku bez plnasu a jinejch prasaren a zdravych hlavne, vo nic nepredavaj tu zas takovy kvanta nebudou

Přidejte reakci

Přidat smajlík