Chtěla bych se zeptat jestli jste někdo řešili...
Mám koně v jiné vesnici než bydlím a teď tam budou kopat celou silnici. Bude tam zákaz vjezdu. Dá se tam dostat zas jen přes další zákaz vjezdu, který bude hlídaný PČR. Tím, že nejsem místní budu mít trochu problém. Zařídila bych si povolení na vjezd, ale tak nějak nevím kde? Nebo projet na drzo s tím, že mám povinnost starat se o zvířata.
Nezzie
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jestli jste někdo řešili...
Mám koně v jiné vesnici než bydlím a teď tam budou kopat celou silnici. Bude tam zákaz vjezdu. Dá se tam dostat zas jen přes další zákaz vjezdu, který bude hlídaný PČR. Tím, že nejsem místní budu mít trochu problém. Zařídila bych si povolení na vjezd, ale tak nějak nevím kde? Nebo projet na drzo s tím, že mám povinnost starat se o zvířata.
Žádala bych na obci kde jsou koně. Měli (mohli) by dát výjimku na vjezd do zákazu, nebo potvrzení, že tam ty koně jsou.
Měli jsme takto výjimku, ale na trvalý zákaz vjezdu.
Jezdila jsem takto skoro dva roky, mega oprava kanalizace a cest v obci.
Obecní úřad vydal povolení pouze lidem s trvalým bydlištěm v obci, ostatním nic, naprosto je nic nezajímalo.
Do obce vedly dvě provizorní cesty, obě se zákazem vjezdu.
Občas hlídala PČR, naštěstí se neměli tendence schovávat, takže pokud byli na jedné cestě, jela jsem druhou. Jiná možnost nebyla.
Obecní policista byl tolerantní.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já prostě opakovaně předpokládám (a je fakt, že taky opakovaně narážím), že většina lidí nejsou čuňáci* a že mě po vysvětlení oprávněného důvodu nechají projet a že i když mě někdo nahlásí, že tam jezdím, tak si to taky nechají vysvětlit.
*ň=r
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Já prostě opakovaně předpokládám (a je fakt, že taky opakovaně narážím), že většina lidí nejsou čuňáci* a že mě po vysvětlení oprávněného důvodu nechají projet a že i když mě někdo nahlásí, že tam jezdím, tak si to taky nechají vysvětlit.
*ň=r
Já právě doufám, že jsou lidi normální. Třeba právě ta péče o zvířata je daná i přece zákonem. Tak doufám v pochopení. Ale asi jsem naivní...