Zdravím, mam doma starší anglické sedlo značky legend dnes albion. Je v krasném stavu...bohužel mi na kobylu nesedí a tak bych ho ráda poslala dále. Bohužel nemužu o něm najít žádné informace a nevím za jakou cenu bych ho mohla nabídnout. Co myslíte? děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

vyfoťte číslo sedla a sedlo pod bočnicí, jaké má opěrky, jak jsou na tom zápinky.
Já bych si ho koupila, domu, na dekoraci....

Co to je za polštáře, latex nebo sesedlá vlna? Sedlo vypadá dost staře, cena 1500-2000, pokud není zlomená kostra. Pokud je, cca 1000 Kč jako dekorace.

kallisto
napsal(a):
Mě se ta cena zdá nízká. Pokud je sedlo funkční a očividně je v pěkném stavu... Navíc asi nastrojené.
Počítám nenastrojené. Prodávala jsem podobné sedlo anglické výroby s docpanými polštáři a pěknou kvalitu kůže (tady je vidět, že je stará a nebylo vždy mazané) za 3 tis, tak říkám, kolik bych chtěla já.

Starší Albiony mají dřevěnou kostru v komoře s ocelí, jestli je sedlo letité, nikdo nezná jeho předešlé používání a hlavně styl nasedání, může sice kostra být vcelku, ale křivá...u mě cenu sedla určuje taky kvalita kůže (stará, popraskaná, zapáchající plísní) stav posedlí a zápinek... docpání se musí samozřejmě vyměnit, ale pozor, albiony nemají zas až tak buclaté polštáře....u sedla mě zajímají také opěrky...