Kvalitní westernové boty

Paint Horse
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

TyDy

11.10.2022 16:15
TyDy

XXX.XXX.222.31

Dobrý den, chci se zeptat jaké máte značky westernových bot a kde jste je kupovali? Přemýšlím o Boulet, koukala jsem že jsou ručně šité v Americe, a ne Čína nebo Mexiko. Už jsem se rozloučila s dvěma páry obyčejných western bot, cena do dvou tisíc. Pokaždé se vyboulili a škrábali kolem kotníků. Chtěla bych si konečně koupit kožené co vydrží delší dobu a budou pohodlné:) Bohužel přirážky v našich jezdeckých obchodech jsou cenově náročné:)) přemýšlím o koupi z ciziny. Máte nějaké zkušenosti? Děkuji pěkný den:)

11.10.2022 21:02
lenacia

XXX.XXX.168.148

no ona taková USA taky často není žádný terno kvalitově. To, že to někdo někde lepí ve fabrice rukama, ale oproti mexiku a číně se tam busí trochu víc dbát na podmínky zaměstnanců a tak je cena bot tomu úměrně vyšší ještě neznamená žádný terno ohledně bot jako takových.
Já kdybych měla ty peníze a chtěla ručně šité boty... poohlédnu se tady po ševci, který takové boty šije... Jednak tam obvykle máte mnohaletou záruku, a měl by to dělat člověk, co výrobě bot skutečně rozumí a nedává jen dohromady předvyrobené jednotlivé komponenty.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.10.2022 07:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky bych si nechala ušít - pár lidí se tu tomu věnuje mám dojem. Koukala bych taky na hmotnost tý boty. Tuhle jsem v nich chodila celý den a tak namožené svaly na nohou jsem dlouho neměla...

12.10.2022 08:28
amet

XXX.XXX.227.49

Mam Ariat typ je to myslim Roper Heritage. Objednavala jsem je z nejakeho americkeho obchodu pres e-bay. Cenove i s dopravou vysly kolem 5 tis. Mam je tri roky, nosim je hodne casto a porad jsou perfektni. V mem okoli mame Ariaty skoro vsichni uz nekolik let a jsou to porad skvele boty. Nejstarsimu kousku je dvanact let a porad drzi pohromade. Boty na miru od ceskeho sedlare/obuvnika jsou taky skvela vec, ale byvaji dost drahe, chce to poptat.

TyDy

13.10.2022 07:27
TyDy

XXX.XXX.100.241

Děkuji za reakce:) Nechávat šít boty se mi moc nechce, už jenom někoho shánět mi přijde komplikované. Mám představu o ceně tak do těch 6 tis, víc se mi nechce dávat, přijde mi to zbytečné za boty. O Ariatkách jsem také přemýšlela, akorát mě odrazovalo že jsou made in China:D zkusím se po nich podívat. A velikostně vycházejí jak? Kolik máte nohu, a kolik jejich číslování? U těch Bouletek jsem zjistila že mají boty o půl čísla větší.

13.10.2022 19:01
amet

XXX.XXX.227.49

TyDy napsal(a):
Děkuji za reakce:) Nechávat šít boty se mi moc nechce, už jenom někoho shánět mi přijde komplikované. Mám představu o ceně tak do těch 6 tis, víc se mi nechce dávat, přijde mi to zbytečné za boty. O Ariatkách jsem také přemýšlela, akorát mě odrazovalo že jsou made in China:D zkusím se po nich podívat. A velikostně vycházejí jak? Kolik máte nohu, a kolik jejich číslování? U těch Bouletek jsem zjistila že mají boty o půl čísla větší.

Obvykle nosim boty 41, ale Ariatky mi sedi 40. Pokud mate nekde pobliz Equiservis, tak ten jich jich ma nekolik vzdycky na sklade, daji se presouvat na ruzne prodejny a vyzkouset si je.

Přidejte reakci

Přidat smajlík