Elis8539

XXX.XXX.231.225
Ahok, mám v plánu si možná kupovat koně nebo poníka tak bych se chtěla zeptat co si myslíte o islandském koni prý unese hodně kilo ale zase chodí tölt, co si o tomto plemeni myslíte, myslíte že je to dobrá volba. Teď jsem měla v pronájmu dva roky ČT a samozřejmě vím kolik to vše stojí, ale vysoká plemena mě moc neberou 😁
Uživatel s deaktivovaným účtem

Elis8539
napsal(a):
Ahok, mám v plánu si možná kupovat koně nebo poníka tak bych se chtěla zeptat co si myslíte o islandském koni prý unese hodně kilo ale zase chodí tölt, co si o tomto plemeni myslíte, myslíte že je to dobrá volba. Teď jsem měla v pronájmu dva roky ČT a samozřejmě vím kolik to vše stojí, ale vysoká plemena mě moc neberou 😁
Změna přezdívky nepomůže, PaVliNkO. Odpověď je stejná.
Ale čeština se vylepšila. Ještě doladit interpunkci.
Islandský koník je na rekre prima. Pro ne úplně velké jedince
Je to nenáročné a poměrně vstřícné zvíře.I když pořád poník,co přemýšlí sám .
Tolt je příjemný pohyb,brala bych ho jako bonus, u koně na dlouhé vyjížďky.Ovšem nechodí ho každý ,sám od sebe.Jsou různě šikovní jedinci ,různých předpokladů A ty nejlepší u nás ani nejsou,nebo vám je nikdo neprodá.
Jestli vás tohle plemeno opravdu zajímá ,koukněte se na stránky http://wp.vikinghorse.eu/de/willkommen-auf-http-wp-vikinghorse-eu/ taky mají profil na faceboooku.A můžete si tam zaplatit vyjížďku ,nebo pobyt
Na islandském koni jsem absolvovala vyjížďku v zahraničí. Tölt je super, člověk si připadá, že jede na pásu, dokázala bych držet kelímek naplněný po okraj a nerozlít ho.
Ale zároveň může kůň normálně klusat nebo cválat, umí to samozřejmě taky.
Koníci jsou nenároční a silní, nosí stejně těžké jezdce jako normální koně.
Já bych ho brala hned.
Elis8539

XXX.XXX.231.225
Zaprvé píšu z jiného zařízení, přezdívka mi nešla použít a za druhé se teda omlouvám že se zeptám na to co nevím, nebo chci znát názor jiných lidí🙄
Uživatel s deaktivovaným účtem

Elis8539
napsal(a):
Zaprvé píšu z jiného zařízení, přezdívka mi nešla použít a za druhé se teda omlouvám že se zeptám na to co nevím, nebo chci znát názor jiných lidí🙄
Jak z jiného zařízení? Co to je? IP adresa zůstala stejná.
Já mám třeba stejnou přezdívku na domácím notebooku i pracovním počítači. A dvě různé IP adresy.
A názory jiných lidí už zazněly v předchozím vláknu. Na vlastního koně máš času dost. Přijde střední škola, první láska a tam se bude lámat chleba.