Katerinajohnova

XXX.XXX.231.225
Čauky, máte někdo zkušenost islandskými koni? Máte nějaké fotky nebo videa a hodí se podle vás do parkuru, skočí něco? Nemyslím velké skoky Max 80 cm jen tak pro zábavu žádné závody. Nebo spíše drezura a "volné" ježdění ( vyjížďky ).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Něco skočí každý kůň.
Pro zábavu a žádné závody vám něco přeskáče i island.
Naopak na drezuru bych to moc s jejich chody neviděla. Myšleno sportovní drezuru. Myšleno pokud chcete nějaké lepší ohodnocení.
Na vyjížďky úplně super. Známý má tady na nich založenou celou turistickou stáj.

Katerinajohnova
napsal(a):
Čauky, máte někdo zkušenost islandskými koni? Máte nějaké fotky nebo videa a hodí se podle vás do parkuru, skočí něco? Nemyslím velké skoky Max 80 cm jen tak pro zábavu žádné závody. Nebo spíše drezura a "volné" ježdění ( vyjížďky ).
Třetí přezdívka a a stále stejná IP adresa...
Katerinajohnova

XXX.XXX.231.225
napsal(a):
Třetí přezdívka a a stále stejná IP adresa...
A vadí vám to? Pokud ano tak se na moje téma ani nedívejte😁 některý lidi fakt nepochopím🤦♀️🤦♀️

Katerinajohnova
napsal(a):
A vadí vám to? Pokud ano tak se na moje téma ani nedívejte😁 některý lidi fakt nepochopím🤦♀️🤦♀️
Inu, nemusíme každý chápat všechno (sakra, se nějak opakuju)
Každopádně vašim povedeným dotazům by bylo snadné se vyhnout, pokud byste si vybrala jednu typickou přezdívku, a tu používala. Logicky.
se na moje téma ani nedívejte totiž nejde zařídit, když nevíme, že je to VAŠE téma.

Katerinajohnova
napsal(a):
A já zase nechápu, proč někdo zakládá stejná vlákna pod různými přezdívkami.