Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to prášek , co vypadá jako naškabaná zeď, když vám to bude žrát s lněným a bylinkama, proč ne. záleží na koni, jak vám to bude žrát, to vám to tady nikdo neřekne.

Můžete krmit s čímkoli, s čím vám to bude kůň žrát. Ale silně doporučuji začít na malinké dávce (špetka) a postupně pomaličku přidávat, aby si nevšimnul (všimne).
Dávám teď nově cca 3 týdny a během 3 dní jsme byli na plné odměrce ( více dávat nebudu), kobyla sice frfňala, ale snědla všechno, když jsem přidala extrudované lněné semínko, tak frfňat přestala a žere bez problémů. Ale má to zamícháno v NE plus, které je hodně aromatické. Jen se lněným by to nedala i když je jinak pažravá.

wilik
napsal(a):
Děkuji a poradíte mi prosím nějaký minerální doplněk, který je chutný a lze ho zkrmovat jen takto?
Reformin plus. Mustang trace ....jsou granulované, ale krmí se toho trochu víc než sypkých .
jinak MinVin od Dromy (taky naškrabaná zeď) koním moc problém nedělá...

moje kobyla měla včechny jmenované(krom reforminu)
když to seřadím tak nad Mustang nefrflá- zatím ?, nad Dromy občas a nad Perfekt víc často, ale vše úspěšně vždy dožala ,jen toho Perfekt jindy koupím míň než 10 kg
Je pravda že pokud dávám přes zimu řepné řízky je to lepší než jen do müsli, vybere to a nechá ten "prach" na dně žlabu, mrška.

Já jsem taky Perfect plnokrevníkovi napálila rovnou a sežral. Ofrňovat se začal až po pár dnech. Nevím, jestli mu to třeba nedělalo dobře na žaludek nebo tak...
MT všichni koně s chutí i z ruky :-)

anobbona
napsal(a):
PE jsem krmila 14 dnů dvoum kobylam v plné dávce, zraly bez problémů. Pak jak když utne a ani jedna to nezrala, kyble létaly přes plot nebo kobyly staly s výrazem "zvracím" znudene u kyble....
Zkrmila jsem to rockovi, ten to zral bez sebemenšího zaváhání
tak nějak, chvilku mi to kobyla žrala, pak jsem musela ubrat a tak dokola, nejlépe do těch řízků...výhoda žlabu v boxe: do rána to vzala na milost a milostivě to snědla.
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178
Osobně mám velmi vybíravého koně.
Nicméně pokud držím konstantně jeden druh žrádla a chci do něj dostat něco nevého, držím se následujících kroků:
1) podávám postupně, čili do jedné porce dám mikro množství a fakt velmi opatrně přidávám větší množství a na plnou dávku se dostanu za 2 až 4 týdny
2) přimíchávám do každé dávky olej, tomu odolá jen malé množství koní. Případně máčená granulovaná vojtěška.