Westernové sedlo pony 15"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hhgffghfgjmmbv

7.11.2022 19:12
Hhgffghfgjmmbv

XXX.XXX.168.154

Dobrý Den
Ráda bych se zeptala jestli neznáte westernový sedlo vel. pony s posedlím 15" které koníkovi dobře sedí, (když nemám možnost ušít sedlo na míru )??
Děkuji za odpovědi 🤠🙂

Hhgffghfgjmmbv

7.11.2022 20:46
Hhgffghfgjmmbv

XXX.XXX.168.154

Mohu se zeptat co si myslíte o těchto sedlech ??

1- Westernové sedlo DENVER REINER
CLASSIC SQUARE

2- Westernové sedlo REINER RED HORNS COMPLETE

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.11.2022 08:36

15" posedlí WR sedla je posedlí pro normálního dospělého člověka, to těžko na pony napasuješ. Resp. záleží taky na tom, jak velký pony je a jak má dlouhá záda.

A už vůbec bych se nekoukala po levných konfekčních sedlech, která jmenuješ. Sedlo se musí napasovat koni a to není vůbec jednoduché, rozhodně to nefunguje tak, že prostě něco koupíš z e-shopu, hodíš na koně a jedeš.

Jelikož tomu evidentně nerozumíš, pozvi si např. paní Dohnalovou z a-sedla.cz, mívá i WR sedla a pomůže s napasováním a doporučí vhodné sedlo.

9.11.2022 10:29
ivkab

XXX.XXX.249.171

Hhgffghfgjmmbv napsal(a):
Mohu se zeptat co si myslíte o těchto sedlech ??

1- Westernové sedlo DENVER REINER
CLASSIC SQUARE

2- Westernové sedlo REINER RED HORNS COMPLETE

Sedlo číslo 2...tak do toho bych fakt ,nešla - je to Indie
Sedlo č 1-tam bude kvalita o maloučko vyšší ,ale těžko říct ,zda sedne na poníka.
Reiniery jsou prostornější ,tudíž ani 15" posedlí neznamená, že je to "ponny sedlo".
Nechte si změřit délku kostry ,pak zjistíte ,jestli se vám na poníka vleze délkou.Ostatní paramatry vám změřit nepomohou.Není to jen o prostoru "mezi conchas".Mnozí prodávající ani netuší ,že měřit se má vnitřní rozměr(tedy to ,co sedí na koni a má kontakt se zády.Je sice hezké ,že vám napíšou ,že je sedlo exfq ,protože naměřili 23 cm ,ale tak nějak zapomínají ,že skutečná míra je max 17-19cm a také to ,že kostra má různé typy úhlů ,což je velmi důležité.
Jen se zeptám ,reiniera proto ,že chcete jezdit reining?Jestli ne ,tak sice bývají pohodlná a vpředu je větší prostor pro volnou lopatku koně, ale jejich konstrukce poněkud cpe nohy dopředu

9.11.2022 10:56

Jen se zeptám ,reiniera proto ,že chcete jezdit reining?

Tipla bych si, že výběr byl udělán pouze na základě ceny.

Hhgffghfgjmmbv

9.11.2022 16:15
Hhgffghfgjmmbv

XXX.XXX.168.154

Dobrý Den
Děkuji za odezvu
Momentálně se mi nabídla možnost pořídit si sedlo od Toma Zajace (Zajace- Klasic)
Jaký je váš názor na toto sedlo??
Já si myslím že je mnohem lepší než ty co jsem výše uvedla se speciálními rozměry jaký by koníkovi a mě lépe sedělo.
Nebo jsem mám ještě poohlédnout a seženu lepší (kvalitnější)??

9.11.2022 19:57
ivkab

XXX.XXX.249.171

Hhgffghfgjmmbv napsal(a):
Dobrý Den
Děkuji za odezvu
Momentálně se mi nabídla možnost pořídit si sedlo od Toma Zajace (Zajace- Klasic)
Jaký je váš názor na toto sedlo??
Já si myslím že je mnohem lepší než ty co jsem výše uvedla se speciálními rozměry jaký by koníkovi a mě lépe sedělo.
Nebo jsem mám ještě poohlédnout a seženu lepší (kvalitnější)??

Tomova sedla jsou velmi dobrá a kvalitní ,do toho bych klidně šla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík