teerina

XXX.XXX.88.22
Zdravím, moje jezdecké začátky byli na Slovensku a ráda bych našla pár koníků, se kterými jsem začínala, jelikož se v areálu, kde jsem jezdila, už nenachází.
Proto se chci zeptat, existuje něco, jako slovenské eagri? Že podle jména najdu koníka? Ani nejde o to, otravovat majitele, spíš vědět, jestli koníci vůbec žijí. (i když "naše" eagri též není 100% a hned)
Děkuji :)
http://www.horses.sk/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=141
tyjo ale najít to :)
ale nějak mi to nefunguje
Mne to "najspoľahlivejšie" vyhľadáva cez google. Pretože kone, ktoré tam cez google nájdem, neviem nájsť ani so životným číslom, ani tým druhým. Napíšem meno do googlu + horses.sk. A väčšinou mám šťastie.
Raz som dokonca nevydržala napísala Gráczovi, že prečo to dozadnice nemôže fungovať a odpoveď bola:
"Vážená pani ,
Mersuch III-4 je predpokladám shagya arab, máte pocit že ZCHKS vedie PK tohto plemena, skúste sa obrátiť na nositeľa Pk shagya arabov na Slovensku"
Arbora- nuž, nad horses.sk padlo nie jedno sprosté slovo a napríklad hucule, ktoré v ponuke na stránke nie sú tiež hľadám cez google, potom sa dostanem na horses.sk, ale napríklad odkaz sa poslať nedá, teda, ak nájdeš nejakého koňa a skopírujše adresu, pošleš, tak príjeca to neuvidí, iba hlavnú stránku, no vymakané to majú
Horsana
napsal(a):
Arbora- nuž, nad horses.sk padlo nie jedno sprosté slovo a napríklad hucule, ktoré v ponuke na stránke nie sú tiež hľadám cez google, potom sa dostanem na horses.sk, ale napríklad odkaz sa poslať nedá, teda, ak nájdeš nejakého koňa a skopírujše adresu, pošleš, tak príjeca to neuvidí, iba hlavnú stránku, no vymakané to majú
Povedala by som, že aký taký vedúci, taká stránka.
teerina

XXX.XXX.88.22
Jojo, našla jsem ty soupisy tak se pohrabu.. plus jestli dodají ze září/října ráda bych dohledala koníka, který je teď u nás ale je ze Slovenska