claruse089

XXX.XXX.247.189
Zdravím,
byla by jsem moc ráda, aby jste se podělili o své rady a zkušenosti. Klisna má 2,5 roku. Momentálně je na pastvinách 24/7 a bude se stěhovat na box. V boxe už byla a nedělala problémy, tak z toho obavy moc nemám. I tak byla jsem byla ráda, aby jste se kdokoli podělil o své rady jak hladce přejít na box, aby z toho kůň nezešílel. Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

claruse089
napsal(a):
Zdravím,
byla by jsem moc ráda, aby jste se podělili o své rady a zkušenosti. Klisna má 2,5 roku. Momentálně je na pastvinách 24/7 a bude se stěhovat na box. V boxe už byla a nedělala problémy, tak z toho obavy moc nemám. I tak byla jsem byla ráda, aby jste se kdokoli podělil o své rady jak hladce přejít na box, aby z toho kůň nezešílel. Děkuji
Předpokládám, že na boxe nebude 24/7.
Pokud bude box patřičně velký, nastlaný a s dostatkem sena,uvidí na koně kolem a nebude tam celé dny zavřená , myslím,že nebude problém.
Taky je dobré ,když má v boxu připravené nějaké krmení ve žlábku nebo kyblíčku .Oni pak při zahánění lépe trefí, a když je berete z ohrady od koní ,radostněji jdou .Za představou svého kyblíčku .
Většina koní ocení své jisté na noc a pobyt ve stádě ,přes den.
claruse089

XXX.XXX.224.80
Dobrý den, tak píšu, že kobylka vše zvládla a je v boxe spokojená. Mockrát děkuji všem za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

claruse089
napsal(a):
Dobrý den, tak píšu, že kobylka vše zvládla a je v boxe spokojená. Mockrát děkuji všem za rady.
Nedá mi - komu všem? Padla jedna odpověď a jedna otázka - nezodpovězená.