Co když má kůň tvrdý dopad při skoku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2022 14:01
Kus

XXX.XXX.249.114

Kůň má velmi tvrdý dopad při skákání. Nevím co s tím mám dělat, skákat s ním větší skoky je opravdu za trest. I zdejší zkušení jezdci se mají problém na něm udržet. Dopadá opradvu velmi tvrdé tak se chci zeptat co s tím?

26.11.2022 14:19
kallisto

XXX.XXX.217.242

Nevím, co si pod tím představit. Video by nebylo?

26.11.2022 23:38
Kus

XXX.XXX.249.114

kallisto napsal(a):
Nevím, co si pod tím představit. Video by nebylo?

Video zatím nemám ale jak za ním pojedu natočím. Kůň má v pořádku odraz a přes menší skok do jednoho metru skáče plynule bez chybičky. Problém je v tom že když dopadá tak hrozně drcne, koni se hodí hlava hodně dolů, je to jako když spadnete na zem, taková tvrdá rána pro vás na hřbet a koni na nohy (přitom postavu má dobrou, tudíž to nebude váhou koně). Málokdy se na něm někdo udrží. Nemyslím si že to dělá schválně, ten dopad je určitě nepříjemný i jemu. Byl by z něj opravdu velmi dobrý skokan, navíc ho to i velmi baví a skáče s radostí.

26.11.2022 23:39
Kus

XXX.XXX.249.114

Kus napsal(a):
Video zatím nemám ale jak za ním pojedu natočím. Kůň má v pořádku odraz a přes menší skok do jednoho metru skáče plynule bez chybičky. Problém je v tom že když dopadá tak hrozně drcne, koni se hodí hlava hodně dolů, je to jako když spadnete na zem, taková tvrdá rána pro vás na hřbet a koni na nohy (přitom postavu má dobrou, tudíž to nebude váhou koně). Málokdy se na něm někdo udrží. Nemyslím si že to dělá schválně, ten dopad je určitě nepříjemný i jemu. Byl by z něj opravdu velmi dobrý skokan, navíc ho to i velmi baví a skáče s radostí.

Skoro se po dopadu zastaví, ale málem to kolikrát sám neustojí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.11.2022 07:59

Kus napsal(a):

Prostě to video.

27.11.2022 08:04
kallisto

XXX.XXX.217.242

Kus napsal(a):
Skoro se po dopadu zastaví, ale málem to kolikrát sám neustojí.

Tohle mi zavání pomalým nájezdem. Kůň nemá kmih, tahá skok z paty a za skokem jde téměř do zastavení.

Ale bez videa těžko soudit o čem se vlastně bavíme.

27.11.2022 08:07

Kus napsal(a):
Kůň má velmi tvrdý dopad při skákání. Nevím co s tím mám dělat, skákat s ním větší skoky je opravdu za trest. I zdejší zkušení jezdci se mají problém na něm udržet. Dopadá opradvu velmi tvrdé tak se chci zeptat co s tím?

Já věděla, že je mi ten nick povědomý. Takže už ne vlastní jezdecký areál. Ale kůň, který skáče rád, ale blbě. Viz výše a kallisto - bez videa neporadíme.

28.11.2022 12:42

A já bych poradila - dobrého trenéra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík