Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2023 14:10
etnies86

XXX.XXX.245.26

Na face na mě vyběhla tato fotka/příspěvek.
Ty staré jizvy,to může způsobit udidlo,prasacke ježdění? Dost mě ten jazyk vyděsil, chudak konik

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2023 18:18

etnies86 napsal(a):
Ty staré jizvy,to může způsobit udidlo,prasacke ježdění? Dost mě ten jazyk vyděsil, chudak konik

Tohle snad nemůže způsobit ani udidlo. To vypadá, jako když někdo dával do huby provaz.

8.1.2023 18:25
Varaxi

XXX.XXX.137.233

Nebo se nějaký kokotár pokoušel o broušení zubů bez rozvěrky.

8.1.2023 18:32

Varaxi napsal(a):
Nebo se nějaký kokotár pokoušel o broušení zubů bez rozvěrky.

Nebo.

8.1.2023 19:51

...nebo se koník kousnul , třeba při pádu...
stačí úvaz, který koník ožužlává, bere do huby, a pak se lekne, jsou z toho i zlomeniny čelisti...

8.1.2023 20:08
canka

XXX.XXX.215.25

etnies86 napsal(a):

Tak tohle jsem v životě neviděla

To se tam nikdo neptá v té skupině,jak k tomu zjizvení kůň přišel?

8.1.2023 20:57
etnies86

XXX.XXX.245.26

nezeptal. ale nedalo mi to a pak jsem psala slečně SZ a nevědí. ale že jej možná svazovali jazyk při kování, u kterého byla náročná. koník je z kauzy šnábl

9.1.2023 08:33

etnies86 napsal(a):
nezeptal. ale nedalo mi to a pak jsem psala slečně SZ a nevědí. ale že jej možná svazovali jazyk při kování, u kterého byla náročná. koník je z kauzy šnábl

No, to by odpovídalo. Tomu říkám "citlivý" přístup. Majitele i kováře.

9.1.2023 19:13
Pipilota

XXX.XXX.25.248

Já jsem viděla jizvu na jazyku jen u jednoho koně. Byl to úraz při pádu v military. Ještě při tom přišel o dva zuby. Ale nebyla to tak prasacka jizva. Ten kůň z fotky nejspíš zažil věci....

9.1.2023 19:33
evcusik

XXX.XXX.41.87

celkově mě nepřijde ani z reakcí, že by teď měl štěstí na majitele. Protože přece si kupoval koně aby si mohl jezdit...nějaké bezudidlo nebo nejezdeni nepadá v úvahu...

10.1.2023 12:32
Pipilota

XXX.XXX.95.119

evcusik napsal(a):
celkově mě nepřijde ani z reakcí, že by teď měl štěstí na majitele. Protože přece si kupoval koně aby si mohl jezdit...nějaké bezudidlo nebo nejezdeni nepadá v úvahu...

Tak to mě mrzí za toho koně. Přitom pozitiva a bezudidlovka by bylo na překrytí špatných zážitků asi to nejlepší...

Přidejte reakci

Přidat smajlík